keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Lusmuileva vai lomaileva puutarhuri?Kävin nyt iltasella pitkästä aikaa kameran kanssa ulkoilemassa ja kiersin penkistä penkkiin. Aiemmin tällä viikolla tein jo saman havainnon,puutteen, jonka totesin jälleen; liian vähän keskikesällä kukkivia perennoja. Tarha-alpi ja kehäkukka kasvimaan liepeillä on ainoa joka kukkii täydessä terässä. 

Pionit, alppiruusu ja patjarikot mm ovat tehneet tämän kesän kukintansa ja sade on huuhtonut ruusut alastomiksi. Valkoinen neitoruusu onneksi sinniteli nuppujen kanssa yli sateiden ja puhkesi kukkaan nyt. Valmiina ostetut kesäkukat ovat tällä hetkellä ainoa väripilkahdus pihassa ennen punahatun ja syysleimun loistoa. 

Millään ei haluaisi päästää ajatusta loppukesän tunnusta mieleen sillä onhan nyt vasta alkamassa elokuu. Meillä kun ei vielä kumpikaan ole kouluiässä, ei tuon syksyntunteen luulisi niin helposti hiipivän. Vääjäämättä suunnittelen silti jo ensi kesäksi tehtäviä projekteja puutarhassa ja huomaan mielessä käyvän 'sitten ensi kesänä'-ajatuksen. Miksei nyt!?

3 kommenttia:

 1. Teidän puutarha on kyllä kaunis!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) <3
   Anteeksi kun kommenttin vastaaminen venynyt..kesä ja kiireet! :D

   Poista
 2. Kauniisti kukkii tuo keijunmekko.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...