keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Oman ajan hyödyntäminenViimeiset kaksi päivää ovat osoittaneet sen, että lukeudun todellakin niihin ihmisiin joiden on hankala heittäytyä pötkölle lukemaan kirjaa, selailemaan lehteä tms kun vihdoin saa omaa aikaa. Ehei, päinvastoin. 

Viime viikonloppu hurahti koko perheen voimin Tampereella ja reissussa väsähtäneet lapset saivat jäädä vielä isovanhemmille hoitoon muutaksi päiväksi. Sen sijaan me vanhemmat kiiruhdimme kotiin lepäämään (lue suorittamaan vapaa-aikaa). Yks jos toinenkin projekti saatiin aluilleen tai viimeisteltyä aiemmin kesken jääneet. Näiden lapsi vapaiden päivien näkyvin projekti oli eteisen puolipaneelin maalaus ja kirppikseltä löytyneiden valaisimien tuunaus käyttökelpoiseksi.Puput saivat myös turvallisemman ulkoiluhäkin ja sormet ristissä toivon nyt ettei tuo pienempi keksi karata. Saimme nimittäin Tamperaalla ollessamme 'mukavan' puhelun naapuriltamme; Luppis oli kahdesti päättänyt lähteä tutustumaan naapureihin ja kipittänyt suoraan pensasaidan alta naapurimme syliin. Hassu, hellyydenkipeä puppe <3

Kaikki aika ei onneksemme vierähtänyt maalatessa vaan pääsimme myös lounastamaan kaupungille. Miten voikaan ruoka maistua hyvältä kun sen nauttii keskeytyksettä.
Tämän aamun piipahdus kasvimaalle sai hymyn korviin asti; basillika oli lähtenyt kasvuun myös mutta oli jäänyt yli-innokkaan keräsalaatin alle piiloon. 

Näin se mieli lepää puuhastellessa meikäläisen kohdalla!2 kommenttia:

 1. Voin niiiin samaistua noihin sun tunteisiin - meilläkin tiedossa vapaa vurokausi, ja voi kuinka odotan sitä että saa syödä rauhassa, puolison kanssa jutellen. :) Ja tuo vapaa-ajan suorittaminen, valitettavan tuttua - toisaalta saapa paljon aikaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tekin saatte aikaa kahden kesken.
   Pitäisi olla säännöllisesti tällaista ;)
   Niin se vaan on että kukin rentoutuu tyylillään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...