keskiviikko 5. elokuuta 2015

Lomalta paluu


 Ollaan oltu koko perheen voimin lomatunnelmissa. Samalla blogi sai jäädä myös huomiotta, ja hyvä näin. Nyt tuntuu löytyvän jälleen uutta virtaa ja inspiraatiota. Etenkin lankojen ja puikkojen parissa.

Kesäloma alkaa olla pikku hiljaa taputeltuna tältä vuodelta. Vielä jokunen päivä ja sitten omalta kohdaltani aloitellaan taas normaalia päivärytmiä. Lapset saavat vielä nauttia kesästä viikon kotosalla isänsä kanssa. 

Touhua on riittänyt monenlaista. Kaikkea mitä  loman alkaessa suunnitelin tekeväni, en tietenkään ehtinyt tai saanut aikaiseksi mutta ei ollut tarkoituskaan. 

Nyt tuntuu hyvältä. Kuullaan pian taas!
2 kommenttia:

 1. Kiva kuva ja quote! :) Täällä myös töissä ekaa päivää tänään, koulutkin alkoi. Oikeastaan kiva juttu, oli mukava fiilis kun pyöräili kotiin auringonpaisteessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvasta tulee mieleen sanonta; kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Onnellinen kesäpäivä kiteytyi yhteen ruutuun :)

   Kyllä se arki on tervetullutta ja kivempihan siihen on jälleen totutella auringon paistaessa. Toivottavasti näistä säistä saataisiin nauttia vielä pidempi tovi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...