keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen palkkio

Kylmä, kuiva alkukesä satunnaisine aurinkoisine päivineen ei ole pahemmin hidastanut kasvimaalta saatavan sadon valmistumista. Tein ensimmäisen pinaattikeiton oman maan pinaateista viime viikolla. Pinaattisatoa olisi voinut  korjata jo aiemmin mutta isommat lehdet eivät haittaa kun ryöppäsin pakastimeen satsin syksyä varten. Kylvin sitten muutaman rivin tilalle jos ne ehtisivät vielä syksyksi. Rucolaa ja salaattia on jälleen liian paljon valmiina kerralla. Voi koska opin tämän!? Ensi vuonna rucola ja salaatit on maltettava kylvää vain rivi kerralla vaikkapa parin viikoin välein.

Perunoissa on hirmuiset varret ja toivottasti varren päässä kultakimpaleet! Täytyy nyt sateiden jälkeen tarkastaa tilanne. On tämä vain jännää kun ei ikinä tiedä missä onnistuu. Herneet eivät kukkineet vielä viikonloppuna kun otin kuvat mutta nyt nekin olivat puhjenneet kukkaan. Pian saadaan maukkaita sokeriherneitä, nam!

Kuvattavaksi ei ehtinyt mansikkamaan ensimmäinen valmis möllykkä! En tohtinut syödä sitä itse kun tyttö ehti paikalle juuri kun bongasin punaisen timantin. No näytti olevan mehukas. 

Porkkanat innostuivat kasvuun vasta kun kehittelimme niille nuo vanhat lasit keräämään lämpöä. Rivit täytyi harventaa sillä nuorempi puutarhuri on ilmeisesti kylvänyt aika rennoin käsin siemenet auttaessaan äitiä ;)

Huomenna luvassa SneakPeak...en kerro mistä! Olkaa kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...