lauantai 5. maaliskuuta 2016

Mitä Kummaa?
 Eikös se kevät ole puutarhureiden kiireisintä aikaa? Seuraan muutamia puutarhamaailmaan keskittyneitä blogeja joiden kuvat ja jutut kevätkylvöistä saavat aikaan sellaisenkin kylvöntähimon että. Mutta mitä kummaa? Viikonlopun ruokaostoksilla ollessani isommassa marketissa katseeni osui heti esille tuotuun siemenhyllykköön. Automaattisesti lähdin ohjaamaan kärryä kohti hyllykköä ja melkein jo haistoin basilikan ja tuoreen mullan nenässäni; aivan kuin magneetti olisi minua  puoleensa vetänyt. Siemenet ja kylvöt jäivät kuitenkin haaveeksi kun se pieni nipottava tyyppi olkapäälläni kehoitti vielä olemaan maltillinen. Pah.
Joskus on turhauttavaa olla liian maltillinen, liian harkitseva, liian aikuinen. Olisinpa vain ostanut siemenet valmiiksi! Yritän tyydyttää kylvöötarpeeni kylvämällä nyt vain rairuohoa ja ohraa - vaikka millä mitalla sitten ehkä.

Pääsiäinen tekee tuloaan ja meidän puppeliinit tulevat vuoden ikään. Kuvassa ylhäällä on toinen puppe uutukaisena. Kevät on meidän perheessä juhlan aikaan muutoinkin; on hääpäivää, esikoisen ja koiran syntymäpäivää, naistenpäivää sekä blogini merkkipäivä. Neitokaisen juhlat ovat aina pääosassa tässä ryppäässä ja onhan näitä tulevia 5v-juhlia jo odoteltukin. En minä siis vaan neiti itse; jouluaatosta lähti lähtölaskenta,puuh. Juhlia on kuitenkin aina kiva suunnitella ja toteuttaa. Ja etenkin näitä kevään juhlia.

P.s. Netflix-koukutus ei ole hyvä juttu jos toivoo saavansa jotain valmiiksi. Niin kuin esim. kaikki ne neljä kutomusta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...