sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Jäätävää juhlahumua

Siinäpä se viikonloppu sitten menikin! Köökin puolellla aikalailla ensin leipoen ja sitten kestiten vieraat; sukukaiset ja neitokaisen kaverit. Tänään iltapäivällä talon valtasi Elsa-prinsessat ja taisi yksi mainita olevansa peräti kuningatar ;) Pari tuntisen aikana ehdittiin vetää muutama leikki myös herkuttelun ohella. Lapset olivat kaikki innoissaan mukana pääsiäismunien etsinnässä ja kurki&sammakko-leikissä. Posket punaisina ja mehuhörppyjen jälkeen, kokosimme porukan rauhoittumaan askartelun ääreen ja saatiin tehdyksi rairuohoistutukset vieraille kotiin vietäviksi.

Pikkuväki sippasi hyvin nopeasti viikonlopun juhlimisen jäljiltä; onhan se nyt raskasta täyttää viisi ja syödä itsensä hassuun tilaan sokerilla :) Pienempi tykkäsi kovasti olla kaverisynttäreiden pelle, ja hoiti pikkunaisten naurattamisen nauttien saamastaan huomiosta <3 
Päivä ennen synttäreitä takapenkiktä kuului pohdintaa; "Mihin ihmeeseen mä saan mahtumaan kaikki ne lahjat ja lelut mitä mulle kannetaan huomenna? Mä taidan laittaa vanhoja leluja kierrätykseen".

Nyt on niin rättipuhkipoikki-olo, että nappaan lääpärin luukun nyt kiinni ja taidan sipata sohvalle!
Hyvää viikonalkua!


2 kommenttia:

 1. Onpa teillä ollu mahtavat 5-vuotis synttärit. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kyllä vilskettä mutta ihanasti. Lasten synttärikemuissa aina oma tunnelmansa.
   Kiva kun liityit lukijaksi, ja löysit pikkuiseen blogiini kiitos :)
   Minäpä suunnistan aurinkokujalle :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...