torstai 31. maaliskuuta 2016

Puutarhuri etsinnässä
Onko mahdollista,että samaan aikaan ajatukset junnaa ja väsyttää ja hetken päästä taas kevätinspiraatio vie mukanaan. On kai, ainakin omalla kohdallani asia on näin tällä hetkellä. Blogeissa sekä lehdissä törmää ihastuttaviin kevätistutuksiin ja puutarhasuunnitelmiin. Omat suunnitelmat pihan suhteen ovat hukkuneet jonnekin tuonne kaapin pohjalle. 

Eihän niitä suunnitelmia aina tarvitsekaan tehdä mutta viimeistään taimitarhalla olisi kiva tietää mitä sieltä on hakemassa ja vielä tärkeämpää olisi tietää mihin kyseinen planttu istutetaan. Muutama kesä ollaan jo harkittu raja-aidan kaatoa ja pensasaidan istuttamista siihen tilalle. Tämä isompi projekti olisi mitä ilmeisemmin toteutumassa tänä keväänä. Luulen, että kun saadaan tuohon asiaan varmistus, alkaa myös puutarhasuunnitelmien hahmotus. Kasvimaan varalle ei ole myöskään mitään hahmotelmaa vielä. No oman maan perunat olisi mahtava keittää jälleen. 

Lumien sulaminen on myös paljastanut puutahurin syyslaiskottelun! Kaamee mikä sotku. Toivottavasti kevätpaiste kuivaisi pihan nopeasti niin pääsisi siistimään paikat. Ja nyt viikonloppuna on käytävä kukkapenkit läpi jos jo joku aikainen kukkanen kurkkii. Lumien sulaminen tietää myös pyöräilykauden avausta ja nyt ollaankin useamman kerran käyty pyöräilemässä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...