keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tähtinauha kierrätysmateriaalista


Varastoidusta tavarasta on aina mielekästä lähteä jatkojalostamaan jotain uutta. Nämä kirpparilta löydetyt vanhat Vaasan paikallislehdet ovat taipuneet moneksi, muun muassa tapetiksi ja nyt jäljelle jääneistä sivuista tein näitä tähtinauhoja joulua silmillä pitäen. Samalla periaatteella voit toteuttaa oman näköisen tähtinauhan; vaihtamalla paperin väriä ja kuviointia teemaan sopivaksi. Teinille sopisi päheä musta-valkoinen tähtinauha kun taas pikkuväki mieltäisi tähdet värikkäiksi.

Tähdet leikataan valitusta paperista ja ommellaan ompelukoneella päälleikkäin eikä lankaa katkaista välillä vaan venytetään haluttuun mittaan. Valmiit tähdet taitetaan auki ikään kuin kolmiuloitteisiksi. Nauhan voit ripustaa minne ikinä keksitkin. Omani ajattelin laittaa kuuseen..ehkä.

Entäpä tuo herkullisen näköinen purkki sisältöineen? Sen toi pikkujouluissa vieraillut pukki ja sen sisältö on huolehdittu parempaan säilöön..nam ;)

Viikko jo puolessa välissä, huh!


4 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita vain kokoajan pukkaa! Toi villatunika on kyllä ihan mahtava ja lämpöisen näköinen. Kivoja joulukoristeita olet saanut aikaiseksi. Mukavia joulun alus päiviä koko perheelle!

  Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi vain jäädä jo lomalle että ehtisi purkaa ideariihen paremmin, heh! :)

   Poista
 2. Kivaa paperiaskartelua, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kiitos vierailustasi blogissani ja kommentistasi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...