lauantai 3. joulukuuta 2016

3.luukku Käsityöblogien joulukalenteri 2016

Tervehdys, sain osallistua minulle ihan uuteen juttuun :) Joku aika sitten liityin blogini kanssa fb:ssa Käsityöblogit-ryhmään. Jee :) Ryhmä on suljettu mutta sinne ovat tervetulleita kaikki käsitöistä kiinnostuneet; niin lukijat kuin kirjoittajatkin.
Pääsin siis mukaan tämän vuoden Joulukalenteriin ja saan jakaa teille luukussa nro3 oman juttuni, joka on virkatut kyynärpaikat.

Novitan talvinumerossa (2014) on virkattu neuletakki, joka viimeisteltiin näillä ihanilla sydämen muotoisilla kyynärvahvikkeilla. Näitä olenkin tehnyt jo muutamia. Tyttöni neuletakkiin valitsin roosan värisen pellavalangan. Nyt on neuletakissa mukavaa twistiä ja ripaus vanhan ajan henkeä. Olihan sinunkin papallasi villatakki nahkaisine kyynärpaikkoineen!

Virkkauksen suhteen olen aikalailla aloittelija mutta näitä on valmistunut jo jokunen. Olen villatakkien suurkuluttaja, joten yksi pari omaa villatakkia koristamaan valmistui eilen. Käytin Novitan joki-lankaa, joka huopuu konepesussa, joten kokeilin virkata myös punaisesta sekä harmaasta langasta saman ohjeen mukaan sydämet. Huovutin ne koneessa,ja niistä tuli oivat joulukoristeet. Niistä luvassa myöhemmin.

Mutta jos tiedät jonkun joka käyttää villatakkeja paljon ja tykkäät tehdä lahjoja itse niin näitä ehdit tehdä vaikka koko suvulle :D Idea toimii myös lastenvaatteissa; Taaperoille aivan oivat polvivahvikkeet housuihin. 

Eilisen päivän luukkuun pääset tästä ja tästä. Huomisen luukkunarvoituksesta vastaa Hupsistatrallaa-blogin Terhi, hänen blogiinsa pääset tästä.

2 kommenttia:

 1. Söpöiset kyynärpaikat, näitä voisi soveltaa varmasti polvipaikoiksikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidän itsekin näistä ja jos olisi ollut jo ohje tiedossa omien lasten ollessa taaperoita, olisi kyllä olut tarve polvipaikolle :)
   Kiva kun jätit kommentin, kiitos :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...