sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Lumikranssi - linkki DIY ohjeeseen


 


Joskus tulee luvattu intoa puhkuen jotain liikaa. Niin kävi nyt tämän Taitokeskuksen Lumikranssin kanssa, joka oli siis viimeisin ostos käsityömessuilta. Aikomuksena oli julkaista enemmän kuvia tämän kranssin tekovaiheista ja niitä kamerasta löytyisi yllin kyllin mutta tekemispaketin mukana tulevassa ohjeessa kielletään julkaiseminen sähköisessä mediassa. Joten valitettavasti julkaisen vain tuon ylimmän kuvan ja linkitän tähän reitin josta pääsette kurkkaamaan lisää jos vastaavan kauniin lumikranssin haluat tehdä omaa kotiasi koristamaan.

Kranssin ohella on valmistunut muutakin. Ainakin jokunen pari villasukkia ja tässä niistä ne veikeimmät. Puput ovat kovasti meidän neidin mieleen ja näistä tuli aika kivat. Ja luonnolliset; pupuista tuli eriväriset valkoisen langan loputtua ensimmäisen sukan valmistuttua ;) Ketunpoikaset olisi suunnitelmissa pojulle, samalla tyylillä.
Kirjoneulonta on ollut jonkun aikaa tauolla sen vaativuuden vuoksi mutta nyt on taas taitoja verrytelty, ja joulunpyhiä silmillä pitäen hahmottelin ruutpaperille kirjoneule-lapasia. Niistäkin löytyy joku metsäneläin.

Rauhallista viikonalkua sinulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...