maanantai 7. marraskuuta 2016

Viime päivien touhut ja kuulumiset

Kun ulkona vihmoo pureva viima ja nokan saa kirkkaan punaiseksi vain takkapuiden hakureissulla,niin silloin jään mieluummin sisälle ja aloittelen jos jonkinlaista projektia. Ja niillähän on tapana keskeytyä syystä jos toisestakin. Tai voisiko tulla nopeammin valmista jos ei multisuorittaisi aina. Viime päivinä olen muun muassa
tehnyt lasten avustuksella meheviä jauhelihapasteijoita rahkavoitaikinalla. Niitä nautittiin iltapalaksi ja lounaalla bataattikeiton kaverina. Just hyvä lounas koleana marraskuun päivänä.
 Joitakin jouluaskartelua juttuja olen myös aloitellut ja niistä tarkempaa postausta tulossa pikapuolin. Huomaatteko, jaksoin pinnistellä tänne marraskuun puolelle asti ennen kuin höpötys joulusta alkoi.

Viikonlopun oma-aika jäi täysin minimiin jonka vuoksi mitään valmista ei tullut. Nimittäin meidän puput vei kaiken liikenevän ajan sairastuttuaan. Kyllä siinä äidin sydän muutaman lyönnin jätti väliin kun rutiiniruokintareissulla oli vastassa pupupatsas :/  Vieläkään en tiedä mikä vaiva pupuja kiusasi,varsinkin tätä karvaisempaa kamua. Ehkä raukat stressaantuivat talvimajoituksestaan tai söivät jotain sopimatonta. Puput saivat pyyhekapaloon käärittyinä ruiskun avulla kauravelliä useamman kerran ja onneksemme nyt ollaan jo voiton puolella!
2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...