sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kiitos Suomen voimistelutuote:lle


Kun lapset viihtyy voimistelurenkaiden parissa, jää mulle aikaa istua puikkojen ääressä. 
Tämä vauhtikaksikko on hioutunut niin taitavaksi; osaavat hyvin pyöriä ja temppuilla vuoronperään samaan aikaan tai omalla vuorollaan. Näissä taitaa olla jotain taikapölyä nimeltään Sopu ;)
Sohvalta näkee hyvin vahtia temppuilua ja ruokaa laittaessa myös ei käy aika pitkäksi kun huudetaan vähän väliä kurkkaamaan uutta esitystä. 

Tuorein villasukkapari näkyy kuvissa. Varteen tein palmikkoa ja lankana käytin Nallea. Talvisukka-haasteen sukat etenevät myös. Yritin tehdä jonkin verran napakammalla käsialalla sukat etteivät niin nopsaan menettäisi muotoaan. 


Aurinko on pilkahdellut parina päivänä ja luo ihanan keväistä tunnelmaa lintujen viserryksen kera. Perjantain paiste sai aikaan sen, että pakkasin pikkuherran matkarattaisiin päikkäreille ja läksimme kävelylle neidin istuessa rattikelkan kyydissä. Niin ja oli meillä koissukin mukana. Vähän oli hiki kotiin tullessa mutta oli se sen arvoista;  Aurinko <3

4 kommenttia:

 1. Vitsit jos meillä olisi paikka renkaille niin olisi käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kesällä ainakin pihalle johonkin!
   Nämä on kyllä niin huiput! :)

   Poista
 2. On kiva kuulla että aika kuluu voimistelurenkaissa hyvin ja sopukin säilyy. Paljon olet taas saanut aikaiseksi. Kivan näköistä.

  t.äiti

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...