maanantai 8. helmikuuta 2016

Mieli kaipaa väriä loskan keskellä...

...ja käsitöistähän niitä löytyy. 


Viime lauantaina lähdimme tyttöjoukkiolla nauttimaan Helsingin elämyksistä. Heti aamutuimaan seurueen kokoonpano kutistui kun vatsatauti esti pikkusiskon ja hänen tyttönsä matkalle pääsyn. Me muut, isosisko ja minä kera 3 tyttöä, jännäsimme menomatkan ajan mahdollista vatsatautia. Takapenkkiläiset  varustettiin oksennuspusseilla! Just in case.
 Onneksemme emme saaneet vatsatautia ja Helsingissä pääsimme nauttimaan mm. liikennevaloista ja erilaisista liikennemerkeistä, myös arkkitehtuuri oli pikkuväen mieleen. Etenkin Kampin torilla sijaitseva 'helsinkiläisten jättimäinen taikinakulho' herätti hilpeyttä :D Kyseessä oli siis jonkin sortin kappeli, lieriönmallinen, kyseisellä torilla.
Aamuisen auto-ja bussimatkan jälkeen suuntasimme lähijunalla kohti Hartwall-arenaa ja Disney on Ice showta. On se muuten kätevää miten lähijunan ikkunasta voi tarkkailla asemalaiturin väkeä: 
 ' miltä ne helsinkiläiset näyttää'

Ennen reissua sain viimein tehdyksi matkapussukan neulomuksille ja otin bussimatkaa varten aloittamani piponkin mukaan. Pussukan esittelen teille pikimmiten mutta pipoa ehdin tehdä vain joitakin senttejä. Eväidensyönti vei odotettua enemmän aikaa.

Ei anneta loskan loiskeen lannistaa! :)

P.s. show oli mahtava! Vielä mahtavampi oli seurata tyttöjen ihmetystä esityksen aikana.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...