tiistai 19. tammikuuta 2016

SneakPeek olohuoneemme yhteen nurkkaanBlogin fb-sivujen puolella kävin moikkaamassa teitä pikaiseen viikonloppuna ja lupailin siellä sisustusaiheista juttua. Sunnuntai menikin autonpenkkiä kuluttuaessa ja IKEA:n tavaratalo tuli juostua läpi. Pah, vauhdissakin ehtii tehdä ihan tarpeellisia ostoksia. Mukaan tarttui vain yksi heräteostos! Päämäärämme ei tokikaan ollut IKEA vaan muksujen serkkupojan synttärit jonne kaasuteltiin sitten takakontti täynnä tavaraa. 

Tuhannen ruuvia ja pari kuppia kahvia- projekti on nyt tehtynä. Varmasti kaikille tuttu projekti eli IKEA:n huonekalun kokoaminen! Kaappeja ostettiin kaksi - kummallekin omansa. Toinen kaappi on jo täytetty elokuvien parhaimmistolla. Omani jaan lasten kanssa ja tästä onkin riittänyt vääntöä mitä sinne laitetaan. Tämä selviää teillekin myöhemmin. Kaappien päälle on tarkoitus kehitellä jotain kivaa ja täytyyhän nuo iloiset valopallotkin johonkin saada.

Ja se toisen sukan aloittaminen autossa jäi vain haaveeksi, no sen sain alulle tänään aamulla. Autossa puikoilla oli jotain muuta..se onkin ikuisuus projekti.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...