tiistai 29. joulukuuta 2015

Kohti arkea - jouluisia hetkiä ennen sitä


Nyt ihan pikainen kuvakatsaus meidän joulun viettoon. Täältä pidin ihan tietoisesti joululomaa myös, konetta ei olla paljon kaivattu joulunvietossa, pakolliset some-notkumiset on hoidettu puhelimen kautta ja hyvä näin. 
Tämän vuoden joulu meni omalla painollaan sen isompia valmisteluja tekemättä. Joulu meni syödessä - kuinkas muutenkaan. Kinkun sulatteluhetket meni käsitöiden parissa, valmistakin tuli. Tapaninpäivänä päästiin rauhoittumaan perheen kesken ja tutustumaan pukin tuomiin lahjoihin paremmin.

H-hetkeä mehustellaan viikkoja ennen mutta yhtä innolla korjaan joulun talteen odottelemaan jälleen ensi vuotta. Oma jouluni loppuu tapaninpäivän jälkeen, joskus jaksan katsella kuusta peräti uuteen vuoteen asti. 
Joulun jälkeen on jälleen mukava suunnata energia mielipuuhiinsa eli käsitöihin, liikuntaan ja kevään odotteluun. Vielä yritän pidättää itseäni poissa puutarhakirjojen ääreltä ;)

Puhtia loppuvuoteen kaikille! 

2 kommenttia:

 1. Meillä on vielä kuusi mutta huomaan, ettei kukaan enää huomaa vaikka kuusenvaloja ei sytyttäisikään ja kastelukin on vähän niin ja näin. Uuden vuoden ensimmäinen päivä on meillä tavannut ole hetki, jolloin kuusi kannetaan ulos. Jotain joukukoristeita olen jo nostellut odottamaan ensi joulua.

  Tuttu keittiö kuvissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi taitaa lähteä meilläkin vasta uutena vuotena, sen verran kiirusta pitää töissä..jouluvaloja tulee eniten ikävä. Ne saavatkin jäädä ainakin yli loppiaisen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...