sunnuntai 16. elokuuta 2015

Niin ne illat hämärtyy
Elokuun illoissa on jotain joka tekee mut haikeen onnelliseksi. Tulee jotenkin pysähtynyt ja rauhallinen olo iltaisin. Semmonen olo kun on tehnyt paljon kivaa ja mukavaa ja ehkä jotain hyödyllistäkin. 

Sohvaan nurkaan on jälleen kiva kaivautua, vetää vähän jo vilttiä paljaille varpaille ja olla vaan. Langat ja puikot on aina lähettyvillä ja telkkarin katselun sijaan teenkin mieluummin uutta villapaitaani tai vaikkapa väritän värityskirjaa! On muuten todella mukaansa tempaisevaa touhua tuo värittely. Neidin kanssa kävimme aika vakavankin keskustelun tästä, ettei äitin kirjaan mennä sitten värittämään. Olin kuulemma epäreilu kun ostin itselleni tuommoisen. Pienen mielipaha helpotti kuitenkin kun annoin luvan käyttää puuvärejäni <3Aurinko on hellinnyt viime päivät mutta sen voima ei riitä enää lämmittämään iltoja. Iltaisin on joutunut vetämään jo villatakin ylleen kun oon käynyt antamassa pupusille iltapalaa. Villasukatkin saa vihdoin ottaa esiin! Olen koko kesän tsempannut itseäni olemaan ilman villasukkia ja siinä onnistuinkin; loman ajan. 

Olen ihastunut alpakka-lankaan ja viime vuonna ostin jo tuon ihanan Dropsin Alpaca Silkin jemmaan. Tein poikkeuksen värivalinnan suhteen ja rohkaistuin poimimaan koriin hieman muuta kuin harmaata, ruskeaa tai jonkin sortin pinkkiä. Lanka on älyttöämän kevyttä ja ikään kuin harjaantuu sitä käsitelessä, tehden neuleen pinnasta liki huopaisen. Varmasti lämmin jahka se valmistuu.

Onko siellä joku muu joka on hullaantunut värityskirjoihin?

Potkua alkavaan viikkoon!

4 kommenttia:

 1. Jep, on värityskirja. :D Tahtoisin jonkun muunkin, tuossa kun on vain kukkasia. :)

  Ihania lankoja!! Näyttää ihan superpehmoiselta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin sen sun kukkaisvärityskirjan ja vastaavaa etsinkin silloin kirjakaupasta muttei löytynyt, löysin sitten lintu/kukka-aiheisen sen sijaan. Tässä toisessa on vielä kivempi valikoima kuvia :)

   Neule on varmaan ihanan kevyt yllä. Sormet ristissä,että onnistuu myös ;)

   Poista
 2. Ihanan sinistä lankaa, mun lempiväri. Jotain tekis mieli itsekin taas aloittaa puikoille. Äidin kasvivärjätyt langat taitavat olla seuraava inspiraation lähde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kauhee kiire olisi saada jo valmista!
   Mulle selvä syksyn merkki on se, kun puikoilta löytyy useampi aloitettu työ :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...