maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen vyyhdissä






Talven jäljiltä tuntuu, että pääsiäisen vietto veisi voiton joululta. En tiedä onko oikeasti näin, olen pitänyt aina itseäni jouluihmisenä mutta jotenkin tuo pääsiäinen on lupaus vihdoin alkavasta keväästä vaikkakin tänä vuonna saimme hyytyvän kylmät säät. Se ei onneksi haitannut serkuista koostuvaa trullipesuetta sillä saalis oli jälleen aikamoinen. Pakkohan niitä lasten koreja oli keventää ;) 

Illalla lähdimme venesatamaan kokolle rauhoittamaan sokerista sekaisin olevat lapset. Liika energia karistettiin pois muun muassa kierimällä heinäisiä rinteitä alas. Mikäs siinä!  
Pääsiäisen pyhät on juuri sopivan mittaiset, että ehtii nähdä perhettä ja sukulaisia ja samalla vetää hirmuiset suklaaöverit :)

Serkusten leikkiessä keskenään, jäi meille äideille aikaa purkaa muutana lankavyyhti. Vyyhdinpuut ovat isäni puolelta perityt ja isosiskoni taisi niiden käytön. Syksyllä mokasin pahasti yhden lankavyyhdin kanssa ja seurauksena oli monen illan savotta lankasolmuja selvitellen! Enpäs tee samaa virhettä toiste. Nämä Luohittaren Luola villalangat ostimme Helsingin reissulta toissa viikolla. Sukkalangaksi taitavat päätyä. Tuo kelta-musta-harmaa raidallinen oli oma valintani. Jännä nähdä millaista raitaa langasta syntyy. Jos olet menossa Helsinkiin ja haluat päästä nauttimaan villalankojen maailmasta niin poikkea ihmeessä SNURREssa. 

Aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinulle :)





2 kommenttia:

  1. Hienon värisiä lankoja ja paitakin hieno. Mukavaa pääsiäis kieriskelyä!Lämpimiä kohti mennään että eiköhän kohta pääse kunnolla puutarhahommiin. Mekin pystyttämään seipäistä aitaa.

    Taina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hieno lanka ettei tohdi korkata kerää :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...