torstai 27. huhtikuuta 2017

Johdot koppaan

Tämän kevään virkkaukset on tehty moneen kertaan, purkutuomio toisensa jälkeen sai melkein jättämään  koko homman sikseen. Syksyllä ostin tuota mustikkarahkan väristä trikookudetta tietämättä mitä siitä saisin tehtyä. Monta kuukautta se nökötti hyllyllä kunnes pääsin sitä työstämään. Aloitin pyöreää säilytyskoria kunnes purkasin ja aloitin suorakulmaisen mallista. Se olikin liian iso ja purin jälleen. Kolmannella kerralla tyydyin tulokseen ja tähän sopivan kokoiseen ja matalaan koriin saadaan kerättyä keittiön apupöydiltä pois johdot ja laturit. 

Harmaa Sisäpihan Kaupunki trikookuteesta tein maton. Teen pääasiassa käsitöitä omalle perheelle ja ystäville mutta tällä kertaa tein tilauksesta maton. Ja kun toiselle tekee, haluaa lopputuloksen olevan priimaa. Eikös näin!? :) Joitakin kertoja purin,virkkasin, purin,virkkasin, purin, purin ja virkkasin kunnes pääsin haluttuun lopputulokseen. Maton lopullinen halkaisija oli noin 100cm ja tein ainoastan kiinteitä silmukoita. Kiitollinen oli maton saaja. Nämä on aina kivoja juttuja!

Ajatuksissa on aloittaa Makramee- solmuilut oikein urakalla. Varmasti viikonloppuna palaan asian tiimoilta tänne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...