maanantai 3. huhtikuuta 2017

Pirteä matto ja lastenhuoneen arki

Vaaleanpunainen arki postauksessa vilahti kuvaa virkatusta matosta, joka oli tekeillä tytön huoneeseen. Virkkaustaitoni ovat ihan pysty metsästä, tärkeämpää on ollut saada nopeasti valmista kuin tekniset hienoudet, heh. Niin kävi vähän tämänkin kanssa! Innostuneena pirtäestä raidoituksesta unohdin kiinnittää tekniikkaan huomiota ja tavallisten kiinteiden silmukoiden sijaan (joita siis luulin tekeväni ihan oikealla tekniikalla) olinkin tehnyt jollain vaikeammalla tekniikalla, kiertäen takalinjaa tai jotain muuta. Kiitos työkamulleni tästä vinkistä :)Äidille osoitetut fanfaarit olivat aikamoiset samoin kuin ilonkiljahdukset kun tyttö sai viedä valmiin maton huoneeseensa. Oli aikomuksena kuvata hyvin stailit kuvat  matosta mutta sen eteen olisi pitänyt nähdä liikaa hommaa. Liikaa siivousta, liikaa järjestelyä ja liikaa kinastelua sunnuntaihin.Joten näpsin muutaman kuvan, jossa sotkua ja neidin oman huoneen stailausta olen rajannut pois. Ja kruununa arjelle, saatte viimeisen kuvan joka on lähes puhtaasti totuus neitosen huoneesta. Lattian raivasin ainostaan tavaroista. Pikkurojun määrä on julmeton ja jokainen ovi tai seinä, lukuunottamatta tapettiseinää,on vuorattu piirrustuksin. 


Nyt vietellään vapaa päivää ja päivän paras hetki onkin käsillä; lasten lepohetki piirrettyjen ääressä ja mun oma hetki kahvi kupin kanssa :)


6 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä huone. Tykkäisin jos olisin pikkutyttö. :) Nykyään lastenhuoneet sisustetaan niin tylsästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään väreistä ja siitä, että lasten leikki näkyy. Välillä nuo teippi ja paperiaskarteluhommat vaan keittää yli ;)

   Poista
 2. Ihanan näköistä on pikkuneidin huoneessa. (: Elämä saakin lastenhuoneessa näkyä! Ja virkattu matto on kiva. (:

  VastaaPoista
 3. Upeata, upeata niin ihana fiilis!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...