maanantai 6. helmikuuta 2017

Karkkimekko -raitainen startti viikkoon


Kymmenien kyselykertojen jälkeen hennoin vihdoin luvata neidille ompelevani Nelli Nuudelipää mekon. Nelli on se herttainen kiharapäinen tyttö Risto Räppääjä elokuvista.  Täsmennyksenä teille, jotka mietitte juuri; Kuka ihmeen nuudelipää? Risto Räppääjä elokuvat ovat olleet meillä jo SE juttu viimeisen pari vuotta ja nyt meillä myös kolmeWee sujuvasti rallattaa Riston räppejä ja jamittaa kovasti Pakastaja Elvin biisejä. Ihan huippua katseltavaa <3
Ja onhan nuo leffatkin kelpo kamaa. Suosittelemme.

 Mun ompelu on liki nuppineulatonta ja mitä nopeammin valmistuu niin sen parempi. Tämän kanssa tein hieman enemmän hommia ja kaikkia kurveja ei päästelty ompelukoneen kanssa suoriksi. Ompelin mekon lauantain aikana kuumepotilaan välillä muistuttaessa keskittymään vain mekon tekoon. Helppoa kuin mikä, eh. 
Alkuvalmisteluihin tuli kuitenkin käytetty hieman enemmän vaivaa, sillä mekon kaavaa sai etsiä pääkirjastolta asti, jo liki arkistoon päätyneiden lehtien joukosta. Suuri Käsityölehti nro4 2008, on se lehti, jossa on julkaistu sekä Nellin mekko että Riston vihreä huppari. 

Voitte vain kuvitella sen onnen ja ilon kun herättelin kuumepotilaan unilta valmiin mekon kanssa <3 

Energistä alkavaa viikkoa :)

4 kommenttia:

 1. Puna/valkoraita on kyllä niin ihanan raikas raita <3 Kaunista.

  VastaaPoista
 2. Olet sinä taitava,kaunis puku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kiva ommella kun itse neiti oikein pyysi sitä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...