maanantai 15. helmikuuta 2016

Villainen pari uunista ulos


Muutama viikko sitten löysin uuden vallan mainion ja inspiroivan blogin. Blogi on nimeltään MUITA IHANIA, käy ihmeessä inspiroitumassa! Omabkin blogin toivosin olevan ainakin jollekulle yhtä ihana inspiraation lähde.Muita Ihania-blogin bloggari tempaisi joulusukkahaasteelle vastineen tammikuussa ja hirmuisen monet lähtivätkin tähän mukaan ja niin lähdin minäkin. 
Sain oman parini valmiiksi pari päivää sitten. Ensimmäistä vartta tehdessäni tuskailin jo sitä toisen sukan tekoa. On se vaan niin kiva tehdä töitä; huivit,pipot ym jotka eivät vaadi pareja ;) Jotta toisen sukan teko ei olisi niin sitkeää vaikka kovin tykkäänkin kutoa, keksin tehdä kuviot eri värein. Ja lopputulos onkin tosi hauska!
Viimeisessä kuvassa näkyy langanpätkät jotka tulivat sukkia päätellessä. Siinä meni lauantai-illasta puolisentoista tuntia, huh. Sukat ovat muuten todella lämpimät. Käytin lankana seiska veikkaa (tumman vihreä,harmaa ja palanut keltainen) ja Sallaa (liila ja vaaleanvihreä). Kirjoneule tekee kudonnasta vielä tiivimmän.

Tämän potauksen otsikointi sai minut miettimään josko nämä sukat olivat nyt tämän talven Viimeinen Villainen työ. Seuraava työkin odottelee jo päättelyään ja sen käyttö lupailee jo kevättä. Lankavaraston kätköistä voisikin jo kaivaa lisää puuvillaisia ihanuuksia. Varastosta puheen ollen. Aloitin 'työhuoneeni' järjestelyn viikko sitten pyhänä, pienenä iltapuhteena. Ei se ollutkaan ihan parin tunnin siivoilujuttu vaan vaati useamman päivän. Eli teille se lupaa hyvää; pääsette kurkkaamaan pyhättööni :)
6 kommenttia:

 1. Voi, sun sukista tuli tosi nätit! :) Ihana sun blogin banneri - uusi taitaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä sukissa väriä nyt, jej!

   Bannerista tykkään kanssa kovasti, kiitos! Sain sen väkerryttä alku viikosta.

   Poista
 2. Onpa kauniita sukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :)
   Olipa kiva kun jätit kommentin :) Kiitos.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...