sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Hiutaleita pitsin ja lumen muodossa
" Oi mitkä nietokset! Äitii, tuu kattoon"

Tuohon huudahdukseen on ihana herätä näin viikonloppuaamuna. Oikeasti. Silmät sumeina ja villasukat makkaralla kiiruhdin ihastelemaan valkeaa maata pikkuväen kanssa. Valkeaa mannaa saisi puolestani tulla tasaiseen tahtiin aina helmi-maaliskuulle asti.

Joululeipomukset alkavat olla pikkuhiljaa ajankohtaisia mutta piparin tai tortun leivontaan emme ole vielä ehtineet. Sen sijaan päivitimme keittiömme paloturvallisuuden asianmukaiselle tasolle. Sammutuspeite on kulkenut kaapista toiseen ja sille ei ole sopivaa paikkaa löytynyt millään. Nyt kun sen ulkonäkö on naamioitu sopivaksi keittiöömme, on se siinä valmiina käden ulottuvilla. Ompelin sille pellavapussukan ja koristelin pitsiliinojen jämillä.

Jokunen joulu sitten olen tehnyt pikkujoululahjoiksi kipsistä sydänkoristeita. Koristeen mukana olen antanut tuoksuöljyn, näitä mitä voi löylyveteenkin laittaa. Tuoksuksi voi valita vaikka sitruunaisen jos koristeen haluaa ripustaa vessaan tai tervan tuoksun takan edustalle. Muutama tippa koristeen takapuolelle riittää. Pitisiliinat pääsivät tässäkin hyödyksi kun kaulimme valmiin levyn päälle pitsiliinasta kauniin kuvion.


Lumista sunnuntaita sinulle :)4 kommenttia:

 1. Ihanan valoisaa kun on lunta! :) Kyllä lapset tykkää! Nyt vain toivotaan ettei ne luvatut plussakelit ja vesisateet tule ensi viikolla - huomenna vissiin pitäs vielä olla pakkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja se joulufiilis tulee ihan heti kun on maa valkeana.
   Nämäkin lähtevät kyllä innokkaasti ulos kun kuraleikkien sijaan on vihdoin vuorossa lumileikit :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja edullinen, massa oli vain 2,5e h&h:ssa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...