maanantai 30. marraskuuta 2015

DIY joulukalenteri -Mitä joulukalenteriin piilotettiin?Perinteet. Niitä arvostan. Ja varsinkin jouluperinteet. Tämän kalenterin tein odottaessani esikoistamme sillä ajatuksella, että omat lapseni saavat siitä iloa joulun odotukseen. Pidän edelleen kovasti kalenterin ulkonäöstä ja näihin luukkuihin käydään kurkkimassa myös kesäisin varastossa. Vähän kuumaliimaa joka vuosi johonkin nurkkaan se on kaivannut mutta muuten oikein oiva kalenteri. 

Aikaisempina vuosina olen piilottanut kalenteriin suklaata mutta nyt lapsilla on myös kaupan suklaakalenterit niin tämä toimii tonttujen viestikalenterina. Eilen adventtina rustasin pikku paperilappusille pieniä joulupuuhan ideoita; piparien leivontaa, pikkulintujen ruokinta, lasten joululaulut kirkossa, jouluinen iltasatu, pulkkamäki jne. 
Ja koska taloutemme ipanat ovat äärimmäisen uteliaita näin joulun alla, jätän aina yhden lapun kerrallaan seuraavan päivän 'luukkuun'. 

Tänä vuonna odotan lasten kanssa innolla PikkuKakkosen joulukalenteria, jossa seikkailevat iki-ihanat ja pöljät poliisit, Maltti ja Valtti <3 

Tervetuloa joulukuu! On sinua jo odotettukin.
2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...