tiistai 15. syyskuuta 2015Välilliä kun uutisvälineistö täyttyy murheista ja maailman epäoikeudenmukaisuudesta on vain parempi karata ulos puutarhaan tuijottamaan kasveja. Tuota jättimaksaruohoa (kuvassa alla) on alannut varmaan ujostuttaa kukkiminnen kun käyn sitä tuijottamassa aina ohikulkiessa. Niin kaunis 'Kärleksört' (= rakkauden yrtti,ru)Punahattu jaksaa vielä ilostuttaa runsaalla kukinnallaan ja lapsetkin ovat nähneet ennätys monta eri perhosta näiden kukkien mettä hörppimässä ;) Olisiko ne olleet: nokkos- ja neitoperhonen sekä sitruunaperhonen. Muut kukat alkavatkin vetäytyä yksi toisensa jälkeen talviunille. Ja niin alkaa tämä puutarhurikin. 
Krassin sekä kehäkukan siemenet on poimittu talteen ensi kevättä varten ja kasvimaalta on nostettu talteen perunat ja sipulit. Porkkanat jäivät vielä laatikkoon. 


Eipä ole juurikaan tullut kirjoitettua viime aikoina kirpputorikäynneistä ja löydöistä. Mulla on työn alla postaus jossa vähän käyn läpi mitä kaikkea kivaa sieltä kirppu- ja rompetoreilta löytyy kun jaksaa etsiä tai kun tavara kävelee vastaan. 


Nyt kutsuu sohvannurkka ja pitsiaalto-huivin jatkaminen.
Heidooo :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat kuinka syksykin voi olla kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syksyllä löytyy paljon kuvattavaa ja nuupahtaneetkin kasvit voivat olla linssin läpi katsottuna tosi kauniita.

   Poista
 2. Oi, jään odottamaan kirppispostausta innolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Se on edelleen työn alla kun teknisten ongelmien vuoksi kuvaaminen on ollut ongelmallista..tekniikka :/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...