sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Arjen Karnevaali 1vuotta

Viime vuonna suunnilleen tähän aikaan vuodesta istuin lentokoneessa paluumatkalla Lontoosta ja rustailin paperille puutarhasuunnitelmia kevättä varten. Samalla lennolla mieheni sisko sai minut vakuuttuneeksi, ettei se oman blogin polkaiseminen käyntiin ole mahdoton juttu. Ja tässä ollaan!

Olin kaavaillut tälle viikonlopulle blogin 1-vuotissynttäreitä vietettäväksi lasten kanssa leikkimökissä sillä mökin hankinnasta tämäkin blogi ampaisi matkaansa. Tuli kuitenkin muita suunnitelmia ja säätkään eivät suosineet mehukestejä ulkosalla. Joten ehkä sitten juhlimme leikkimökkiä mehun ja keksien kera pääsiäisenä.

Kesäkuu 2014

Jonkin verran selailin läpi vanhoja tekstejä mutta päädyin siihen etten lähde erikseen ruotimaan kulunutta vuotta. Vuosi oli kuitenkin erittäin rikasta aikaa puuhailun suhteen ja postauksen aiheetkin näyttivät olevan laidasta laitaan ajoittain. Eli edelleenkään en selvästi pysty kategorisoimaan blogiani mutta tykkään, että se on vaan hyvä juttu!

Töiden paluu on hidastanut jonkin verran bloggailua mutta muuten homma jatkuu kutakuinkin samoilla kuvioilla kuin aiemminkin.

Vaikka kevät tällä hetkellä jarruttelee tuloaan, on mieli erittäin keväinen ja täynnä keväisiä ideoita niin puutarhaan kuin muuhunkin puuhaan! 

En ole mikään tilasto-kyttä mutta joskus niitäkin on kuikuiltava ja onkin ollut iloinen yllätys huomata, että on saanut pienen lukijakunnan.
Kiitän teitä lukijoita! Toivottavasti pysytte jatkossakin mukana :)

9 kommenttia:

 1. Oho, en hoksannutkaan että sinäkin olet niin tuore bloggaaja! Aloitin itse bloggaamisen alke vuosi sitten ja kuvittelin näköjään että kaikki muut ovat konkareita. Hyviä arjesta kumpuavia aiheita olet meille jakanut ja tekstejäsi on mukava lukea.

  Seuraavan vuoden antia odotellen ja lämpimästi onnitellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) kyllä aluksi jännitin liikaakin; että paistaako aloittelijan tyyli läpi mutta kiva kuulla ettei näin ollutkaan.

   Poista
 2. Minusta kategorisointi kategorisoinnin vuoksi on tarpeetonta, ja monenlaisia juttujasi on tosi mukava lukea - niistä heijastuu niin lämpimästi se leidi joka mulla on kunnia tuntea. Jatka vaan tällä tavalla jos se itseäsikin miellyttää, syrämmiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista! :-)Munkin mielestä on turhaa pitää tiukasti kiinni minkä genren blogia pitää. Se rajoittaa liikaa ja helposti tulee postattua väenvängällä juuri siitä oman genren jutusta.
   Kyllä siis tulevaisuus näyttää yhtä sillisalaatilta kuin nytkin :D

   Poista
 3. Onnea blogille ja bloggaajalle vuoden etapin saavuttamisesta! On mukava pysyä jutuissasi mukana. Pidä vaan oma linjasi edelleen, kaikista teksteistä loistaa läpi aito sinä ja teidän elämä. Ja se jos jokin on tärkeintä. :)

  T. Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) <3
   Kiva kuulla koska aitoudesta tykkään kaikkien muidenkin jutuissa!
   Koskas me sun blogia päästään seuraamaan? :-)

   Poista
 4. Itse aloitin bloggailun vasta marraskuussa reissublogin idealla, et saa kotipuoleen kätevästi välitettyä tunnelmaa saarelta, kun vuosi ollaan nyt ulkomailla. Minunkin aiheet on kyllä laidasta laitaan ja varmasti tulevat olemaankin sitä jatkossakin! Onneksi kaikenlaista mahtuu blogimaailmaan :) Mielestäni voi hyvin kirjoitella intuition mukaan. Energiaa bloggailuun! Minä olen kiinnostunut nyt erityisesti puutarhapostauksista ja niitä varmasti tuleekin sinulta vielä tässä kevään / kesän mittaan.

  VastaaPoista
 5. *kasvimaa .... ;) ..... miksei puutarhakin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentoinnista Tintti! Täytyykin katsastaa sinunkin blogisi :)

  Kyllä pidän itsekin siitä, että bloggaaja uskaltautuu postaamaan jostain ihan muusta välilllä kuin vain oman genrensä jutusta.

  Laitan aina uutta kasvimaapuuhailusta kunhan vain sillä saralla jotain tapahtuu. Tänään saatiin mukavasti aikaiseksi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...