sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Värikäs viikko takana

Iltaa!
Ehdin sittenkin vielä tänne päivittämään kuulumisia töihinpaluun osalta joita lupailin viime postauksessa. Takana on siis ensimmäinen työviikko hoitavapaan päättymisen jälkeen. Viime sunnuntaina kotona oli odottava tunnelma, ikäänkuin oltaisiin oltu lähdössä ulkomaille. Pakattiin reppuja lapsille, äipälle työlaukku, valmistetttiin seuraavien päivien ruokia ja eväitä. Säntäiltiin -lue äiti säntäili- pitkin poikin etsien kaikki tarvittavat tilbehöörit töihin. 

Maanantaina kaikki meni niin jouhevasti kuin toivoa saattoi; kukaan ei kiukutellut, kukaan ei myöhästynyt..Kaikki meni kuin piti. 
Maanantain kruunasi kuitenkin pahuksen migreeni kesken työpäivän lounasaikaan ja otinkin hieman lukua pukukopeilla :/ Onneksi huipu työkamut vähän paikkailivat hetkellistä poissaoloani. No joo..meikän migneeri helpottaa vain halailemalla IDO:a. Varmaan jännitys purkautui. Se siitä sitten. 

Loppu viikko sujuikin ilman ikäviä yllätyksiä enkä perjantai-iltapäivällä tuntenut olevani sen enempää zombi kuin normaalistikaan. Tytön jumppa ja omat harrastukset mahtuivat hyvin aikatauluun. Oli kyllä hyvä ratkaisu palata keväällä töihin kun on valoisemmat aamut ja päivä ei lopu kuin seinään illallakaan. Mulla on niin meneillään töihin paluun -kuuherruskuukausi :D

Tänään naistenpäivän kunniaksi sain aamulla viettää omaa aikaa ja vietin sen tehden tätä lippuviiriä. Miten nopeasti tuleekaan valmista kun saa keskeytyksettä puuhata! Viirin tein neidille synttärilahjaksi ja jos vain suinkin ehdin teen viiriin vielä O-N-N-E-A-kirjaimet. Saa sitten aina synttäreiksi virittää tämän päivänsankarille.
Pssst...aika halpa ja ekologinen lahja myös...siis tämä oma aika!

Lauantaina lähdimme lähimetsään kävelylle ja löysimme sieltä tämän hassun käyrän männyn. Kiva kiipeilypaikka! Kotiin ehdimme parahiksi juuri ennen hirmuista tuulta,joka nakkeli tavaraa ympäri markkia. Onneksi saimme Naistenpäiväksi jo vähän paistettakin!


Leppoisaa Naistenpäivän illan jatkoa teille! Nyt iltapalaa...ja huomenna vapaapäivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...