keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Tarve karsia ja focaccia

En ole minimalisti. En halua olla minimalisti (ainakaan vielä). Enkä halua kotiimmekaan minimalistista tyyliä. Mutta jostain kumman syystä viimeiset kolme päivää olen pakonomaisesti tyhjännyt ja yrittänyt tyhjätä kaappeja, varsinkin keittiön. 
HUOM! OBS! En ole millään lailla vastaan minimalismia. Se ei ole vain mun juttu (ainakaan vielä;) )

Päähäni on arvatenkin pinttynyt ajatus helposti kuljettavista lattioista, tahrattomista pöydistä ja siisteistä vaatekaapeista. Tällä hetkellä tehtävä on lähes mahdoton koska taloudessamme jokunen on eri mieltä.

I'm Everywhere!!! :)
Kun poju stailaa tyylillään niin äiti raivaa perässä käytäviä joilla kulkea. 
Onnekseni olen saanut keittiön kaapit nyt koluttua ja jonkin verran tavaraa lähti kirppispinoon ja jokunen jouti ihan roskiin. Kuiva-ainekaapista ei tarvinnut heittää pois mitään! Hyvä minä, en siis osta mitään turhia kuiva-aineita! Tai sitten meillä syödään niin paljon ettei kaapit ehdi täyttyä ;)

Meillä on talossamme portaat yläkertaan,joka on rakentamaton. Nämä portaat ovat ulko-oven vieressä ja päätin hyödyntää niiden olemassaolon. Portaille laitoinkin joitakin asioita helposti käden ulottuville kuten ulkolyhtyjen kynttilät ja lintujen siemenet.

Jossain vaiheessa päivää urakka alkoi maistua puulta ja oli aika lopettaa siltä erää.
Siirryttiin paljon mukavampaan puuhaan! Leivoimme Focacciaa välipalaksi ja pakkohan sitä oli saada iltapalallakin.

Viikko on jo jälleen puolivälissä! Jee :)

6 kommenttia:

 1. Jee, jee! Et ole minimalisti VIELÄ ;) hahahahha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en vielä! ;) Intouduin osittain sun kauttas kun sulla oli se ikea-juttu. Sain kaapit järjestykseen ikean säilytysastioilla jotka olivat jouten kaapissa.
   Kiva kun jätit kommentin :) :)

   Poista
 2. Hyvä alku, mä oon yrittänyt toteuttaa sellaista puoli-minimalismia meidän sisustuksessa. Kodikasta, mutta helppoa siivota. :) Ja mä niin jo näen silmissäni, mikä vauhti-Valtsu teiltä löytyy sitten kun eka kunnon "en haluaaaaaaaa!!!!!"-kausi alkaa. I feel you. :) t. Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin että on tarkkaan valitut tavarat ja tykkään, että kauniit asiat on esillä. Lasten kanssa sitä tuppaa olemaan jos jonkinlaista hilavitkutinta vaikka miellän, että meillä on varmastikin keskivertoa vähemmän leluja.
   Mun silmä lepää alla löytyvästä blogista. Käyhän kurkkaamassa tuolta:
   http://voikukkapelto.blogspot.fi/

   Poista
 3. Mulla se menee ihan kausittain, toisinaan tuntuu että tavaraa ja koriste-esineitä pitäisi olla enemmän esillä ja toisinaan taas siivoan hyllyt ja lattiat tyhjiksi, samalla usein lähtee verhotkin ikkunasta. Tällä hetkellä taitaa olla tavarat esille-kausi ��

  VastaaPoista
 4. Voi täällä on raivattu samalla tavalla ... öö, no aina :D On kivaa kun elämisen jäljet näkyy, mutta tarpeetonta rompetta mie en kestä katsella. :)

  (Teidän herran pikkuiselta pikkuserkulta löytyy muuten samanlaiset Haisuli-pökät. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...