torstai 6. marraskuuta 2014

Lastenhuoneen silmäterät
Iloinen viiri vanhoista tilkuista (samoista tehty pojulle vaatteita)

Pikkunaulakko tärkeimmille muistoille

Tuumailin tuossa isäinpäivää miettiessä, että eikös me juuri pari vuotta sitten nukuttu ensimmäinen yö tässä talossa isäinpäivän viikonloppuna:) 
Emme tehneet juurikaan mitään isompia remontteja tähän taloon vaan ollaan huone huoneelta edetty ja laitettu oman näköiseksemme.
Ajattelin siksi esitellä teille lastenhuoneemme muutaman DIY-jutun näin tulevan isäinpäivän kunniaksi. Täällä ne kivoimmat leikit meilläkin leikitään isin kanssa.
Pilviin kurkotellen; pilvet askarreltiin ja sommiteltiin itse varjostimeen kiinni


Lastenhuone ennen tapetointia

Harvinaista; kaikki ojennuksessa

Alla: pinnikseen piiloon! Vauvan retropeiton on tehnyt siskoniTämä huone on vielä kummankin lapsen käytössä sillä lelut ovat yhteisiä ja tässä huoneessa on hyvin tilaa leluille ja leikeille. Pikkuveikka nukkuu täällä ja sisko omassa huoneessaan. Välillä käy mielessä jakaa huoneet uni-ja leikkihuoneisiin mutta mutta...tulisikohan nukkumisesta mitään :/

Kuinka teillä sisarukset nukkuvat? Onko jollakin hyviä kokemuksia samasta unikammarista?

4 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania juttuja, toi pilvilamppu on mahtava - kaunis huone ja ihanat värit! :)

  Meillä pojat 6v (pian 7) ja 9v nukkuvat samassa huoneessa, ovat nukkuneet jo reilut 5v samassa huoneessa. Vaihtelevalla menestyksellä.. ;) Pahin vaihe oli siinä kun kuopus siirty pinnasängystä ison pojan sänkyyn ja pääsi iltaisin kiusaamaan isoveljeä - kävi tuijottamassa, kiipes veljen sänkyyn, varasti unileluja ja joskus jopa mottasi. :D Nyt sujuu hyvin, mitä nyt pitää tuimasti joka ilta just kuopusta komentaa "pelikielto jos et anna veljen nukkua rauhassa". ;) Joskus on vääntöä yövaloista, toinen haluaa ja toinen ei - mutta yksinkään eivät tykkää nukkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) itsekin pidän lamppua onnistuneena ja väripaletti suht hillitty kun lelut värikkäitä.

   Varmaan jään tässä miettimään samassa huoneessa nukkumista vielä joksikin aikaa. Tuntuu että pikkuveikka liiaksi kiinni vielä yölohdutuksiin enkä oikein usko vielä että siskolta saisi samaa lohtua. Tai sitten mun pitäisi vaan uskaltaa kokeilla!

   Poista
 2. Niin somia juttuja! :)
  Meillä ipanat ovat mieluusti jakaneet huoneen yhdessä, on turvallista nukkua kun toinen tuhisee samassa tilassa. Nyt vanhemmiten on sitten jako kahteen; tytöt toiseen ja poijjat toiseen. :)
  -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Laitoinkin ylle, että pitäisi uskaltaa kokeilla laittaa samaan huoneeseen. Neiti olisi varmaan heti innoissaan mutten tiedät tuosta pienemmästä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...