tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hellepäivän pikaiset räpsytMeidän perheen karvakamu on todellinen vesihirmu! Siksi onkin tosi kätevää että meiltä lähimmälle rannalle on matkaa vain noin 700 metriä. Ja sekin tie leppoisasti laskevaa alamäkeä. Tästä samaiselta rannalta päästään aina talvisin meren jäälle kävelylle.

Sen verran pikainen lähtö tuli etten havainnut ottaa pyyhkeitä mukaan muksuille mutta hyvinpähän pärjäsivät ilmankin. Tarkoituksena kun oli vain uittaa koiruus mutta rannalle päästyämme neiti oli salaman nopeana ilkosillaan ja ilmoitti 
menevänsä uimaan! :) 


Ranta on aika pieni mutta positiivista siinä on sen hyvä hiekkainen pohja, suojaisa paikka, ei pahemmin virtauksia ja rannan jakaa kahtia vanha laiturin kivipohja tai jokin aallonmurtaja. Eli toinen puoli on virallisesti uimareille ja toinen -kaislikkoisempi puoli- koirille. 

Jos lapset täytyy useimmiten repiä kivasta paikasta itkupotkuraivarien saattamana niin koiralle käy samoin uimasta poislähtiessä! :/Kuvat näpsäisin miehen puhelimella...miksei se järkkäri ole oven kahvassa!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...