keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pientä (ja sitkeää) pintaremonttia...

Keittiö alkuperäisessä kuosissaan vuodelta 1997.  Kuva otettu 11/2012.
YÖKS! 

Tämän postauksen olisin niin halunnut aloittaa eräällä toisella kuvalla jossa näkyi vähän laajemmin keittiön alkuperäinen väritys (lue; ällöttävä väritys). Kävimme katsomassa taloa yksityisnäytössä sateisena lokakuisena päivänä silloin muutama vuosi sitten ja muistan seisoneeni tuossa keittiössä ja ajatelleeni; EI TODELLAKAAN! Tätä emme osta, keittiö on ihan järkyttävä!
Merensininen puolipaneli-yök, sinikukallinen tapetti bordeineen-yök, männyn väriset keittiön kalusteet-yök, tumma välitilan laatta ja pohjoispuolen ikkunat-yök.Oikein ahdisti silloin.
 Talokauppoja tehdessä oli selvää, että varsinkin minulle keittiö on erittäin tärkeässä roolissa. Jotenkin sain ajatukset koottua ja visioin päässäni mitä vaaleammat pinnat saisivat aikaan. Remonttia ollaankin tehty pinnoille pikku hiljaa.
Ensimmäisenä siniset puolipaneelit saivat maalarin valkoisen maalin ylleen (heti helpotti).
Kunnolla ryhdyttiin hommiin vasta myöhemmin. Viime vuoden loppukesästä saimme viedä keittiön kaapin ovet puoliskon isovanhemmille. Tapetit vaihdettiin aikalailla samaan sysssyyn. Olin kauan katsellut ruutuista kuosia ja se jos mikä passaa keittiöön.
Nyt keittiön kaapin ovet ovat valkoiset, tapetti lämpimän valkoinen/beige/ruskea/ruudullinen. Puolipaneelille etsittiin tapetista hyvä sävy;pehmeän kermanvalkoinen, ehkä!
Ja nyt viimeisenä ehostuksena uusimme välitilan Ikean Fastbo seinälevyillä. Seinälevyjä oli useampikin erilainen mutta päädyimme tuohon valkoiseen laattakuviota jäljittelevään malliin. Pidän itse siitä kovasti kun se kiiltää, lisää huomasti valon määrää välitilassa. 
Asennus oli suhteellisen helppoa alkukankeuden jälkeen; Levyt mitataan, tarvittaessa sahataan ja kiinnitetään liimalla. P.s. Työtasot eivät tapaa olla näin tyhjänä tavarasta ;) 
4 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat olet tänne saanut!!! Mikä toi koira on tuolla narun jatkeena? ;)
  Tuire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vaikeeta kuvata kun tuntui aina olevan liian suppea tai laaja perspektiivi. Pitäis olla putki jolla saa laajakuvaa.
   Ja uskalsin vihdoin tehdä ulkonäkömuutoksia asetuksiin niin sain noi kuvat noin isoiksi.
   Tuo on meidän köksäkoira, kirppislöytö, joka pyörii keittiön eri hyllyillä ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja valoisalta. Täytyypä käydä vilkaisemassa tuo Fastbo-mallisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa vilkaista ja uusia malleja tulee varmaankin,koska googlen kuvahaku löysi myös aiemmin myynnissä olleita erilaisilla kuvioilla.
   Ja postikulut olivat vain 7-8e:n luokkaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...