torstai 12. kesäkuuta 2014

Päiväkahvit ja iltapalaNäinä päivinä on enää harvoin mahdollisuus nauttia päiväkahvit rauhassa vain ystävän kanssa rupatellessa. Eilen kuitenkin sain nauttia tästä harvinaisesta arjen luksushetkestä kun neiti oli kesälomalla isovanhemmillaan ja pikku-uggo oli päivälevollaan. 


Lupiinit ja koiranputket kerättiin aamun pyörälenkiltä

Mutakakkua ja kahvit auringon paahtaessa


Paahteisen ja hieman painostavankin päivän päätteeksi sade oli tervetullutta - varsinkin kasvimaalle! Illalla tehtiin vähän spesiaalimpi iltapala; mozarella-tomaatti uunipatongit. Nam! :)


Ihanan vehreä näkymä keittiön ikkunasta


Meidän keittiön on muuten samassa jälleen päivitystä...tällä kertaa on välitilan vuoro. Ehkäpä saan aikaiseksi laittaa kunnon remonttikuvapläjayksen kunhan saadaan valmista! 

2 kommenttia:

 1. Minkälaista remppaa suunnittelette keittiön välitilaan? Kiinnostaa, kun huvittaisi itsekin tehdä jotain piristävää välitilalle mutta ei kuitenkaan mitään suuritöistä eli lähinnä maalausta tai sitten joku välitilalevy voisi olla vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasimme Ikealta välitilaan sopivia levyjä; oli useampi mistä valita ja hinta ihan kohtuullinen. Kiinitys liimalla/massalla ja niitä voi leikata kuviosahalla.
   Keittiön ovet maalattiin jo viime kesänä niin kaakeleille halusin muun käsittelyn.
   Vessassa ollaan maalattu persikan/pinkinmarmoriset laatat valkoisiksi ja tuli tosi hyvä ja edullinen pintaremppa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...