sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Solmuja ja ruuhkaa

Viime kertaisesta julkaisusta on vierähtänyt jo puoli kuuta mutta näin vain joskus käy. Syksyn pimeiden hiipiessä arkeemme, multa ehtyy voimat ja kaikki ylimääräinen saa väistyä; ja harmillisesti blogi on juuri yksi niistä ylimääräisistä rasteista vaikkakin tämä on huippua hommaa silloin kun se sujuu. Tämä on o tuttua touhua, että käyn laiskuuden suhteen aallon pohjalla kunnnes taas sisuunnun saaden aikaan vaikka mitä. Nyt tuntuu jälleen siltä, että sisuaalto on tulossa. Onneksi!

Eilen aloittelin käsitöiden parissa uutta  ja jännää tekniikkaa nimeltään makramee. Kyse on lyhyesti solmuilusta ja sen alkumetreistä julkaisin instan puolella. Niin instan. Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi senkin ja nyt ymmärrän miksi osa blogeista kuihtuu blogin puolella kun julkaisu instan puolella on niin paljon nopeampaa!


Jo kesällä bongasin monessa paikassa kivan näköisiä kukka-amppeleita ja nyt syksyllä Vain Elämää-sarjassa kukka-amppeleita ei voi olla huomaamatta. Lato, jossa porukka esiintyy, on sisustettu trendikkäästi viherkasvein ja suurin osa niistä roikkuu amppeleissa. Niinpä minäkin haluan omani. Ja tavoilleni uskollisena, täytyy aina kokeilla tehdä eka itse. Joten nähtäväksi jää onnistunko tässä. Ohjeen tähän löysin Kotivinkistä.

Olethan siirtänyt kellot talviaikaan! Nyt täytyy lähteä ulkoilemaan. Mukavaa sunnuntaita :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...