torstai 6. lokakuuta 2016

Mitä kannoin kotiin messuilta? osa2.Väriä, väriä, väriä lähdettiin hakemaan messuilta myös. Tuttua ja turvallista harmaata löytyy kaikissa sävyissä niin villalangoista, sisustuksesta ja vaatekaapista. Eli tästä kaavasta oli tarkoitus irroittautua ja oppia käyttämään ja nauttimaan väreistä. Messuja kierrellessä silmät puutuvat yllättävän nopeasti ja tavara massan seasta on vaikea erottaa enää mitään. Vähän samoin käy joskus kirppareillakin.

Tämän Vanja Sea&Friends-nimisen kojun kohdalla aivoni löivät hätätilaan. Kojua ei voinut mitenkään ohittaa sillä kopat notkuivat toinen toistaan kauniimpia lankakeriä ja vyyhtejä. Ja mikä parasta täysin suomalaista 100% kasvivärjättyä lampaanvillaan. Aurinkokehrä on tämän vyyhdin nimi ja värisävynä Kirjo. Nuo huopapalloset olivat taas niin houkuttelevia isossa astiassa, että muutama kourallinen niitäkin oli saatava. Ne bongattiin askartelutarvikkeita myyvästä kojusta.

Vielä olisi pari ostosta esittelyä vaille ja voisin jakaa teille myös tarinan tuosta lankavyyhdistä. Lankavyyhdistä, joka päätyi vääriin käsiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...