keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

(L)Oma aikaMoikkamoi, täällä ollaan. Juhannuksena päästiin jo vähän loman makuun kun matkasimme toiselle puolen suomineitoa viettämään yöttömiä öitä. Kuvia tuli otettua mutta ne mitä tänne puolelle haluan jakaa, jäivät vähiin. Nyt perhealbumi vei voiton! Meillä on ollut tapana jäädä kotinurkille jussin aikana ja nyt olikin kiva tehdä ensimmäinen kesäreissu vaikkei vielä lomalla oltukaan. Mökkeilyä lasten ehdoilla ja paljon herkkuja grillistä, niin paljon ettei maanantaina meinannut ruoka maittaa, huh. Lasten kohokohta juhannuksena taisi olla limukan juonti ja valvominen pitkään. Limutölkki oli jotain niin jännää!
Juhannuslauantaina mökin ikkunan raosta pilkotti pienesti aurinko ja meidän pellvapää kömpi peiton alta esiin,unenpöpperöisenä tämä pikkumies nosti kolme sormeaan ylös; Näin minä olen nyt :) <3

Lapset saivat vihdoin aloittaa kesälomailun tänään ja pääsivät sen kunniaksi isovanhemmilleen yökylään. Muutama ilta kahden kesken ja oman ajan parissa on kullan arvoista juuri näin ennen oman loman aloitusta. Kuurosateen jälkeen pääsin pötköttämään auringon lämpöön ja tempaisin kasan puuvillalankoja mukaan. Alkaa vihdoin tuo isoäidin neliö luonnistua. Josko niitä saisi kasan tehtyä kesän aikana!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...