sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kun on pakko luopua

Viikonlopun aikana on ollut kiva lukea somesta tuttavien fiilistelyä koulun loppumisen osalta; tyytyväisiä ja ylpeitä vanhempia ja ihan syystä :) Ei saisi sanoa näin kun aika rientää muutenkin liian vauhdikkaasti mutta niitä aikoja odotellessa. Ja kesälomaa etenkin odotellessa vaikkakin sää taas jaksaa yllättää, oikeasti..villapaitaa sai pukea päälle.

Sunnuntai-iltapäivä meni pihatouhujen parissa. Kaksikko viihtyi päinsä omien leikkiensä parissa niin hyvin, että saatiin rykäistyä muutama projekti liki lopuilleen. Yksi niistä oli isohkon köynnöksen alasleikkuu kun näyttää siltä,että se on mennyttä koko kaunis yksilö, snif. Sen oksia leikattaessa meinasi iskeä depis! 


Mutta onneksi kun katseen siirtää kauniisti kukkivaan pioniin niin voi melkein unohtaa menehtyneen köynnöksen. Kävin vielä illan suussa kantamassa osan kesäkukista talliin ja nuo mulle niin arvokkaat pelargonia-rouvat hain sisälle hallauhan alta. Toivottavasti säästytään hallalta!
Meiltä jäi päivällinen väliin kun emme raaskineet keskeyttää hommia ja iltapalaksi olikin sitten saatava vähän tuhdimpi evästys. Lapsetkin nukahtivat ennatysaikaisin touhukkaan viikonlopun jäljiltä. 

Mukavaa viikonalkua :)

1 kommentti:

  1. Meillä ei pioni vielä kuki (ollut niiiin kylmä), mutta vihreitä nuppuja on taas yli kaksikymmentä. Tässä ennen asunut mummo ne istutti, ja niitä olen vaalinut vaikka koko muu piha onkin kokenut muodonmuutoksen. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...