perjantai 27. helmikuuta 2015

Hauskat DIY-jääkaappimagneetit
Meillä on tällä hetkellä paljon tarvetta jääkaappimagneeteille. Neiti -  olen pian 4vuotta enkä pikkutyttö enää- piirtelee paljon ja kiinnittelee itse piirrustuksiaan jääkaapin oveen. Äiti niitä sitten salaa poistelee ja jemmaa kansioon talteen parhaimmat. 

Tämän kuvassa olevan nuppipalapelin ostin joskus kirpputorilta ja jo silloin tiesin näiden päätyvän jossain vaiheessa magneeteiksi. Silloinpa en tiennyt vielä, että sirkus karnevaali päätyy Arjen Karnevaalin-kodin jääkaapinoveen :) 
Lastenleikkihuoneen seinät kaipaavat mielestäni tauluja mutta sopivia ei ole vielä löytynyt. Mieleisin olisi iso, mustavalkoinen kartta Muumilaaksosta! 
Kun sitä en ole löytänyt, ainakaan vielä niin on tyydyttävä näihin tekeleisiin. Kollaasista puuttuu vielä yksi taulu...ideakin puuttuu. Pöllötaulun teksti oli hassu,bongasin sen jostain sisustuslehdestä.

Tänään tämä äippä pääsee herkuttelemaan hyvällä ruualla ja nautimaan ystävien seurasta! Eiköhän siitä saa potkua töiden aloitukseenkin!

Mukavaa perjantaita!

4 kommenttia:

 1. Meidän jääkaapin ovi tarvitsisi kipeästi lisää magneetteja. Tuollaisia palapelejä löytyy kaapista, enää tarvitsen magneetit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clas olsonilta ostin pussillisen missä oli 3:a eri kokoa n.8e!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämä kiittää mutta ideointi on lähtenyt joltain muulta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...