tiistai 17. helmikuuta 2015

Ajatuksia töihin paluustaEilen starttasi kaksi viimeistä viikkoa kotoilua. Ajatukset ovat kutakuinkin selkeän sekaiset töihin paluusta. Päällimmäisenä pyörii ajatus; "Kilpajuoksua ajan kanssa"

Aiemmasta tiedän, että arki illat töiden alkaessa ovat ihan älyttömän lyhyitä. Lähinnä ruuan laittoa ja pyykkirallia niin kuin kaikissa muissakin talouksissa. Mutta eniten mietityttää mitä tapahtuu siis mun "omalle ajalle"? Kotoillessa niitä omia hetkiä on helpompi löytää arkiaskareidenkin lomassa. 

Olen tehnyt helmikuun aikana lähes nonstoppina käsitöitä niin että alan voimaan ihan pahoin pian...ehkäpä sitten ei niin ahdista kun työ vie suuriiman osan aikaa ja harrastaminen sekä omat jutut jäävät vähemmälle.

Tämä omien juttujen - lue kaikenmaailman käsityöt-, jääminen vähemmälle ei olisi ongelma varmaankaan silloin jos olisin tehnyt sitä vain sen vuoksi, että viihtyisin kotona lasten kanssa. Ei suinkaan näin! Vaan se on asia mistä ammennan energiaa ja virtaa arkiseen aherrukseen. Tänään leivoimme laskiaisen kunniaksi pullaa ja totesin sen taikinasirkuksen jälkeen etten hetkeen ainakaan pullaa leivo! Pienempi Taikinatassu pääsi suihkuun leivonnan päätteeksi : D

Toisaalta taas tiedän kun tämä karuselli kotona jää vähemmälle niin sitten niistä yhteisistä hetkistä perheen ja tärkeiden juttujen parissa osaa nauttia enemmän.
Lisättäköön vielä, että vanhoja työtehtäviä on tullut ja ikäväkin ja uusia haasteita on varmasti roppa kaupalla luvassa! Jännintä on varmaan kun saa olla 8tuntia aikuisten seurassa. 

Tinttaileekohan ne? ;)

Mukavaa Laskiaista :)4 kommenttia:

 1. Sinä selviät hienosti, usko pois! Ja löydät varmasti myös pieniä, sitäkin nautinnollisempia hetkiä toteuttaa omia juttujasi. Mukavaa työhön paluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :-) oma asenne painaa paljon. Josko oppisin hyödyntämään vuorokauden tunnit lasten nukkumaan mentyä!

   Poista
 2. Heh, ne aikuiset vasta tinttaileekin, mutta ei onneksi kaikki!! Alku voi tuntua kaaokselta, mutta kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon persiissä ;) , mutta sekin sulaa pois!!! heh, heh, hee.. kyllä se siitä!!
  Tuire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Eikös Viljo-pappa sanonut noin, vai :-D
   Kyllä ne aikuisetkin osaa jalon tinttailun taidon ;-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...