maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun ekatHei taas ja kiitos teille jotka olette käyneet kurkistelemassa täällä viikon aikana :)

Ennen koko perheen joululomaa - jota odotan jo niiiiin kovaa- olisi vielä yhtä jos toista pientä jouluista puuhaa. Ja tämähän on vain kiva juttu! Jouluvalot ovat jo ikkunoissa tuomassa tunnelmaa, ulos pitäisi vielä muutamat ripustaa. Ensimmäisenä adventtina olimme Tampereella sukuloimassa joten vasta tänään aamulla sytytin ensimmäisen adventtikynttilän. Idean kynttiläasetelmaan sain täältä. Kannattaa ehdottomasti kurkata tuonne blogiin. Joulufiilikseen pääsee heti :)


Kokoonnuimme pitkästä aikaa äiti-lapsipiirin kanssa. Meitä on neljä äitiä jälkikasvuineen ja tällä samalla jengillä olemme treffailleet jo reilu 3,5vuotta. Pidimme lapsille pikkujoulut ja leivoimme ekat piparit. Piparien koristelu vei vilkkaat kolmevuotiaat mennessään; kieli keskellä suuta pursoteltiin sokerikuorrutetta.


Aamulla neiti oli täpinöissään MaiLitlePoni-kalenteristaan (MyLittlePony) mutta yhtä innoissaan oli VilliTaapero jonka suklaakalenterin suklaayllätykset korvasin xylitol-pastilleilla! 

Perheen yhteinen kalenteri roikkuu eteisen seinällä ja ehkä joku aamu äitikin saa sieltä tontun jättämän suklaan ;) Laitoin muuten tähän kalenteriin ne suklaat jotka otin pois pojun omasta kalenterista; suklaatakin voi siis kierrättää :D
Kalenterin olen tehtnyt neidin ensimmäisenä jouluna ja se miellyttää edelleen silmää.Täällä tsempataan jokunen päivä yksin tämän touhukaksikon kanssa miehen ollessa työmatkallaan. Sitten olisikin luvassa perjantai-illan huumaa sulosointujen parissa! ;)

Kuullaan! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...