sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Puolivuotiset ja Peltikatto

Hiphurrei! 

Kuinka sopivasti sattuikaan kun blogini saavuttaa puolen vuoden iän nyt syyskussa niin saatiin myös leikkimökki täysin valmiiksi. Kaikkihan alkoi leikkimökkiprojektista, jonka alkutaipaleesta voit kurkata täältä!

Leikkimökki oli aika karussa kunnossa kun sen hankimme keväällä. Pikkuväen paappa, isäni, on sitä laittanut kuntoon kevään ja kesän mittaan. Itse olemme muksujen kanssa maalanneet tuon ihanan vihreän maalin ja siistimme sisätilat.
Nyt viimeisenä uusittiin katto. Vanhan tillkutäkkisen huopakatto viristelmän päälle laitettiin kunnon peltikatto viime viikolla. Seuraavana aamuna saimmekin kuulostella sateen ropinaa mökin sisällä. Oli jännää ;)

Viimeinen puolivuotinen on vierähtänyt hurjan nopeasti. Ideoita blogi-postaukseen on ollut ajoittain paljon mutta osa jäänyt sitten ajan puutteen vuoksi tekemättä. Ajan puute on vaikuttanut myös ajoittain motivaatioon mutta tämä mennyt nopeasti ohi kun on vieraillut jossain ihanassa inspiroivassa blogissa -ja niitähän riittää! :)
Blogiani on mielestäni hieman vaikea lokeroida tietyntyyliseksi; ei ole pelkkä lapsiblogi, leivontablogi,sisustusblogi tms. Tämä oikeastaan on ihan kivakin juttu koska se mahdollistaa isomman kirjon bloggausaiheille.

Kiitos kaikille teille jotka olette vierailleet sivuillani ja olette seuranneet meidän touhuja. Arvostan suuresti jättämienne kommentteja Vähäinenkin kommentointi lämmittää :)
Katsotaan mitä seuraava puolivuotinen tuo tullessaan!

Kiitos vielä teille!

Leikkimökki maaliskuussa

Leikkimökki syyskuussaNeiti opissaAurinkoista sunnuntaita kaikille! 


9 kommenttia:

 1. Tuossa mökissä kyllä tiivistyy arjen karnevaali! Tosi pirtsakka mökki tuli, ihana sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eukko :-) joskus sitä onnistuu valitsemaan sävyn joka ei petä!

   Poista
  2. Sisältä mökki on muuten söpön lilansävyinen. Tämän olivat jo mökin ensimmäiset asukit valinneet.

   Poista
 2. Postaa joskus leikkimökin sisältäkin. :) Meillä mökin sisustus on niin "lentävää" mallia, että välillä tekisi mieli kerätä kaikki söpöt astiat talteen odottamaan seesteisempiä aikoja... Vaikka leikkiähän varten ne tietysti kaikki ovat. :) T. Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Maarit!
   Haaveilin silloin keväällä söpöstä sisustuksesta; posliiniastiasto, ,viirilippuja, puiset kalusteet yms. Mutta hankinnat jäi kesken ja pikkuväki leikkii aika vauhdikkaasti vielä. Kipot vain lentelee. Joten voi olla että pitää odottaa jos malttaa.

   Poista
 3. Aivan kuin eri mökki, ei uskoisi samaksi!! Maalin sävy on kyllä mainio!! Kannatan myös postausta mökin sisältä!;) T. Tuire p.s. koskahan päästäis "sinne asti" käymään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa löytyisi vielä vähän rekvisiittaa vielä niin saisi aloitella sisustamista!
   Täällä teitä odotellaan! :-) tulkaa iltavuoroviikolla!

   Poista
 4. On mökki kyllä kuin toinen. Kaikkea muuta kivaa oot tehnyt ja kirjoitellut.
  Hauskoja syyspäiviä!
  t. Taina

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...