perjantai 22. elokuuta 2014

Syksyn satoa

Valkeakuulas ja hiukka runsas sato

Perjantaita!
Kesäloma on todellakin nyt mennyttä aikaa ja arki on tempaissut mukaansa- niin hyvässä kuin pahassa.
Kerhot, harrastukset ja päivät lasten kanssa päinsä ovat sen verran veroittaneet voimia sekä aikaa etten ole tännekään ehtinyt. Mutta kyllä se tästä!

Puutarha on aikalailla jäänyt oman onnensa nojaan mutta marja- ja omenasato on ollut todella riittoisa. Sekamehut on tehty ja viikonlopun aikana olisi tarkoitus kokeilla omenamehun tekoa mehumaijalla. Kokemuksia kenelläkään?
Ainakin on omenoita joilla kokeilla ;) Omenakaura-paistosta ollaankin tehty neidin kanssa välipalaksi. Lapsilla on kyllä luontainen kyky laittaa ruokaa, ei paljon nuukailla sokerien tai mausteiden kanssa. Ja tämän päivän paistos olikin tästä syystä maukkaampi kuin eilinen!Leppis!!! Jostain luin, että leppäkertut viihtyvät hyvin hoidetussa puutarhassa :) No hoidettu on mutta en tiedä kuinka hyvin ;)Porkkanasatoa heinäkuulta
Odottelen jo innokkaana tulevaa talvea ja sen aikana syntyvää paloa päästä jälleen puutarhaan mylläämään. Talven aikana saan parhaimmat inspiraatiot ja niiden toteutusta ihana suunnitella kesähaaveet mielessä. Kasvulaatikoita aion hankkia ainakin tuplasti ellen jopa triplasti. Kasvulaatikoiden ansiosta ollaan saatu nauttia pienissä määrin maustuvia kesäherkkuja. 

Nyt on masu pullollaan kana-pitsaa :P Taidan heittäytyä tuohon sohvalle pötkölle!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Viikonlopun aikana tulossa letti-juttuja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...