tiistai 20. toukokuuta 2014

Löytö josta en luovu


Tuo laukku <3 <3 <3 Sen löysin pari kesää sitten Rompetorilta. Siskon kanssa kierreltiin ja samaan aikaan molempien katse osui tuohon: MUN!!! Ihanuus on aitoa nahkaa ja suomalaista tekoa ja maksoi vain 5e!
Kampaajani jaksaa ylistää laukun ihanuutta joka kerta ja on sen päheyttä yks jos toinenkin ihastellut :)
Siis varsinainen Löytö isolla L:llä :)
Kirppislöydöistä tulee muutenkin niin hyvälle mielelle! Se on varmaan se jännitys, että löytääkö mitään, joka tekee kirppiksillä kiertelyn niin mukavaksi.
Viime sunnuntaina olin peräkontti-kirpparilla MiniManin parkkipaikalla. Kävi tuuria kun kuulin kerrankin tapahtumasta etukäteen, useasti saan kismitellä ohimennyttä tapahtumaa. Sieltä löysin tuon palmikkoneuleen :)

Pallovalot,Prisma

Kesä on muutenkin parasta aikaa kun kirppistapahtumat täyttävät kalenterin. Ja nyt kun koko kirppuilu-touhu on aikamoisen IN muutenkin tällä hetkellä, ja täällä meidän alueella ainakin ihmiset ovat innostuneet pitämään pihakirppareita,joihin voi poiketa vaikka pyöräretkellä ollessa :)

Loppukesällä järjestettävä mega-kirppis Juhtbacka, on ollut muutamana kesänä ikään kuin piste i:n päällä. Satoja myyjiä ja kiertää saisi niin kauan, että jalat on rakoilla ja syli täynnä löytöjä.  

Ihqua Kirppiskesää kaikille kesäkärpäsille :) 
5 kommenttia:

 1. Aion silti kärkkyä ;)
  -t-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai <3
   Tehdään vaihtis muuten! Sitä sun "koululaukkua" vastaan?! :)

   Poista
  2. Voidaan tehdäkin..se on hyvän kokonen vaikka hoitolaukkunakin, siis tämä mun "koululaukku"
   -t-

   Poista
 2. Kirppistely on parasta parhautta kyllä. :) Oikein tympäsee jos jotain hakemaansa ei löydäkään, ja joutuu ostamaan uutena - kuinka mielikuvituksetonta, ja KALLISTA. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! :) Vaikkakaan en voi kieltää, että joulupukin tuomat ja syntträilahjaksi saadut uudet vaatteet ja lelut eivät olisi luksusta ;)
   Meillä,niin kuin varmaan monen muunkin, lapset ovat ihan yhtä iloissaan jos vaate/lelu kirpparilta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...