maanantai 28. huhtikuuta 2014

Where's Waldo?

Uusi kirjatuttavuus!
Meidän kuopus syntyi viime kesänä ja kuulin silloin ristiäisten jälkeen ensi kerran tästä yllä olevasta kirjasarjasta. Olin laittanut kuvan fb:n meidän vauvasta, joka makoili sitterissä ja oli isosiskon toimesta peiteltynyä pehmoleluilla. Sitten äitille huikattiin, että saa tulla etsimään ;) Tämä kyseinen leikki on ollut kestosuosikki jo ennen pikkuveljen tuloa, ennen piiloteltiin koiraa :D
Eräs työkaverini kysyikin oliko vauvan nimellä jotain tekemistä kirjan kanssa. Minulle tämä oli ihan uusi juttu ja se herättikin kiinnostuksen ja liki vuosi myöhemmin päätin tilata itselleni kirjan kun surffaillun kautta löytyi vielä niin edullisesti. 
Kirja yllätti, sopii koko meidän perheelle! ;) Jopa neiti 3v jaksoi keskittyä kuvajahtiin. 
Kirja on siis brittiläisen Martin Handfordin kuvittama ja sisältää koko aukeaman kokoisia erittäin yksityiskohtaisia kuvia. Ja hauskoja!
Tarkoituksena on sitten löytää Wally ja hänen kaveruksensa. Yhdysvalloissa ja Kanadassa kyseinen kirjasarja tunnetaan nimellä Where's Waldo.

p.s. Tämä on mahtavaa ajanvietettä auto-jalentomatkoille niin isoille kuin pienille :) Varmasti tulee itse kokeiltua.


Niin ja jos ei kirjaan ehdi syventyä niin tarjolla on myös oman Wallyn metsästystä! Vauhti kiihtyy..

2 kommenttia:

  1. Kun tullaan käymään ens kerralla, pitää syventyä tähän opukseen tarkemmin
    Tuire

    VastaaPoista
  2. Ollaan täällä mummolassa jo leikitty pitkään Aliisan kanssa, missä Aliisa on, joten nyt leikitään jatkossa, missä Valtsu on.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...