keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pientä näpertelyä
Kevään ja pääsiäisen tulo innostaa jälleen askartelupuuhiin joulun tonttuaskartelujen jälkeen! 
Ollaan askarreltu lasten kanssa ja vähän ilmankin..;) Kun lasten kanssa kaivetaan sormivärit ja muut vermeet esiin, täytyy itseltäkin löytyä pitkää mieltä. Lopputulos nimittäin ei ole aina  munkaltaiselle askarteluperfektionistille se mitä odotti:) Siispä jotta kukin nauttisi näpertelystä, teen sitä jonkin verran myös lapsilta "salaa".

Yllä siis neidin sormivärin maalaamia munia. Värit sekoittelin valmiiksi ja sen jälkeen neiti sai omat ohjakset käsiin. Ohuella rautalangalla kiinnitettiin ne sitten pajukranssiin.
Myöhemmin kokeilin munien värjäämistä kahvilla ja sipulilla. Olen aiemminkin kokeillut ja en muistanutkaan miten kivan värisi niistä tulee. 


Vasemmalla kahvikylpy/ Oikealla sipulivesikylpyVesivärejä roiskimaan!


Kahvikylpy antaa munalle haalean lattekahvinvärityksen ja sipulivesi taas oikeen lämpimän keltaisen värin. Päälle roiskin hieman ruskealla vesivärillä. Joka oli muuten vaikeaa, väriä oli enemmän pöydällä kuin munissa :D
Munat laitoin Riihimäen isoon lasitölkkiin ja meriheinästä tehtiin pieni pesä. Sainkin laittaa sommitelman takan reunustalle, johon ajoittain vaikea keksiä koristetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...