maanantai 2. tammikuuta 2017

Repolaiset ja jotain myös seinälleJoulun pyhille suunniteltu lapas-projekti eteni ihan kivasti. Nyt on oikean käden tumppu ja sen kaksikymmenpäinen repolaislauma tehtynä. Vasenkin tumppu on jo hyvässä vauhdissa! Aamulla kun vietin vapaa päivän aamua kahvikupposen kanssa, pääsi lapanen kuitenkin vääriin käsiin sillä kolmevuotiaamme oli tutkimusmatkalla äitin kopalla; puikot oli vedetty irti :/ grrr.

Pitkällisen kurakelin ja mustan joulun jälkeen, maa oli vihdoin verhoutunut tammikuiseen asuun. Pakkanen se taikoo kauniit kuviot puutarhaan. Muutaman pakkasherran huurrekuvion sain napattua leikkimökin "hehkulamppu"-valoista. Ja onhan tuo ulkoilu pienten lasten kanssa paljon mielekkämpää kun lumi on maassa.

Tammikuu on siis vihdoin polkaistu käyntiin. Ihmisistä huokuu taas erilaista energiaa ja katseiden kääntö kevättä kohti tuntuu jo helpotuksena rinnan päällä. Ja kuten aiempinakin vuosina en tehnyt tänäkään vuonna lupauksia paremmasta elämästä tai muusta. Yhtä lupausta hieman pyörittelin mielessäni,koskien nimittäin aloitettuja neulonta-projekteja; max kolme keskeneräistä työtä samaan aikaan. Mutta onkohan tuohon nyt pyrkimistä ;)

Onnea ja terveyttä alkaneeseen vuoteen!!!


Niin ja se mitä päätyi seinälle, näkyy toiseksi viimeisimmässä kuvassa. Nuo vanhan kasvikirjan kauniit kuvat saivat vihdoin arvoisensa paikan!

2 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Kivat nuo kettulapaset, erityisesti tuo peukku pisti silmään, -siinäkin on kettu. :) Samoilla linjoilla arjen kanssa. Tervetuloa tammikuu! Onnellista tätä vuotta ja tavallista arkea! Tervetuloa piipahtaa blogissani : www.aarreaukusti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jätit kommentin :)Mukavaa kun löysit blogiini :)
   Lapaset ovat nyt viimeistelyä vaille valmiit.
   Täytyypä lähteä vierailulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...