sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vapputouhuja


Kylläpä oli kevätsäät kohdillaan tänä viikonloppuna, kerrankin! En hetkeen muista olleen näin lämmintä vappuna, tai sitten en vaan muista. Aivan ihanaa, nyt saisi aika pysähtyä!
Sänkyyn sain peitelle kaksi punaposkista touhumyyrää ja tällä isommallakin työmyyrällä poskia helottaa ihan mukavasti. Eikä kumma, tänään aloitimme varrti yli yhdeksän pihatouhut ja tultiin sisälle iltapala-aikaan. Lounasmurkinat heitettiin nassuun sisällä, simat vege-munkkeineen nautimme pihalla. 
Vaikkakaan viikonlopun säästä ei ole paistetta puuttunut, on sitä edeltävät ilmat olleet niin viileitä ettei kukkapenkeistä hirveästi vielä pilkota perennoja. On niin malttamaton olo kukkaloistetta odotellessa. En pystynyt pitämään sormiani erossa pioneista, jotka viime kesänä istutin liian kylmään paikkaan. Kaivoin ne ylös ja siirsin auringon lämpöön. Hieman hirvitti kun taimia ylösnostaessa huomasin maan olevan vielä umpiroudassa syvemmältä. Kääks :/ 
Pupukaksikko on nyt vihdoin päässyt pihalle vastavalmistuneeseen tarhaan. Tarhan rakennus oli monivaiheinen vastoinkäymisineen mutta nyt pupusilla pitäisi olla mukavat oltavat.


P.s. Hihii, miten ilostuinkaan nähdessäni uuden lukijan :) Kiva juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...