sunnuntai 17. huhtikuuta 2016
Tästä taitaa tulla tätä menoa sunnuntai-blogi kun bloggaustahti jatkuu näin ;) Toivottavasti tekin olette olleet yhtä kiireisiä kevään myötä ettette ole huomanneet puuttuvia postauksia. Vähän harmittaa kun ei tänne meinaa ehtiä ja moneen seuraamaani blogiin en ole myöskään ehtinyt piipahtamaan. Mutta se on ohimenevää ja keväästä on nautittava juuri silloin kun se on. Puutarhapuuhien kanssa tuntuu tapahtuvan paljon mutta jollainlailla samanaikaisesti on olo, että hommat polkee paikallaan. Johtuneeko sitten hieman vilpoisista säistä kun ei ihan meinaa löytyä vielä inspiraatiota kukkapenkkien perkuuseen ja istutushommiin. Pensasaidan kanssa ollaan pohjatöiden parissa ja ollaan edetty ihan mukavasti muksujen pyöriessä jaloissa. 

Köökin puolelle ostin pienen vihreän piristeen, lankaköynnöksen. Viime vuonna esikasvatukset toivat mukavasti piristystä mutta tänä vuonna en ole laittanut mitään enkä aiokaan. Kokeilen nyt tällä kertaa mikä ehtii kasvaa suven aikana. Varmasti jokin kasvimaja olisi kehiteltävä ulos kuitenkin aremmille ja lämpöä vaativille kasviksille. 

Terassi korkattiin jo viime viikonlopulla käyttöön ja nautimme jäätelökahvit. Pienen pieni lumikello sai olla tämän kevään ensimmäinen kurkistelija. Toivottavasti sen loputkin ystävät nostavat pian päitään. Nyt vietetään sadepäivää; lapset katsovat Marikkia takan lämmittäessä varpaita ja itse ajattelin siirtyä tästä ompelukoneen ääreen.

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, on tuo keittiö kaivannutkin viherkasvia.

      Poista
  2. Joskus ehtii kirjoitella enemmän, joskus vähemmän. Kiva lukea teidä kuulumisia blogin kautta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...