lauantai 18. huhtikuuta 2015

Varaslähtö kesään

Huomenta!

Aurinkoinen pakkasaamu. Luvassa taatusti kaunis ja touhun täyteinen päivä siis.
Projekti kasvimaalla jatkuu kasvulaatikoiden käsittelyllä ja on se terassikin päässyt tehtävälistalle.

Maaliskuussa laitettiin krassi ja tuoksuherne aluilleen. Josko päästäisiin nauttimaan kukkaloisteesta hieman aiemmin. Viime vuonna tuo tuoksuherne yllätti ainakin positiivisesti tuoksumalla portin pielessä ja toivottamassa vieraat tervetulleiksi.

Jos joltain uupuu ideointia tai inspiraatiota puutarhanlaittoon niin suosittelen katsomaan lastenelokuvan Onneli ja Anneli. Siinä on puutarha meikäläisen makuun :)

Nyt nautitaan vielä muutama tunti yhden lapsen taloudesta kun neiti jäi eilen isovanhempien luokse yökylään. 

Keväistä päivää kaikille! 

3 kommenttia:

 1. Nyt on meilläkin tuoksuherneet aluillaan, ja tähän väliin mä tarttisin kaikki niksit, millä ne saa pysymään hengissä (ja kukkimaan) kesällä? :)

  Terkuin Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin on päästy upottamaan sormet multaan :-)
   Nuo meidän tuokduherneet ja krassit on niin ulkoilun tarpeessa kun ovat jo niin pitkiä. Saisivat auringosta voimaa mutta on niin kylmää!!

   Itse luotan kanankakkaan. Se on lähes ainoa lannoite jota käytän ja sitä laitoin näillekin kun siirsin ne lopullisiin istutusastioihin. Latvon jonkin verran että tuuhentuisivat. Ja tuen tein tällä kertaa rautalangasta.
   Saapi nähdä meneekö työ hukkaan jos kelit vielä pitkään 'syksyisiä'

   Ootko muuta esikasvattanut?

   Poista
 2. En laittanut tänä vuonna muuta esikasvatukseen. Aika on ollut vähissä ja ajattelin nyt mennä siitä, mistä helpoiten vain pääsee. Mansikantaimia hain kaupasta, ja toisaalta odottelen viime syksyisten rönsyjen versomista. Saa nähdä, osa on ainakin nääkähtänyt paikoilleen. Ajattelin laittaa vain perunaa, porkkanaa, salaatteja, jotain yrttejä ja herneitä tänä vuonna kasvimaahan. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...