torstai 23. maaliskuuta 2017

Vaaleanpunainen arki?





Eikö näytäkin vähän liian ihanalta ollakseen vain tavallista lapsiperheen arkea? 
Blogeissa törmää aina aika ajoin bloggareiden paljastuksiin koskien blogissa esiintyvien kuvien realistisuutta. Ja sitä kuinka omaa elämää voi kaunistella ihan kuinka paljon haluaa. Ja pelkkää kuvaa rajaamalla saadaan luotua ihan eri tunnelma kuin mitä se todellisuudessa on. Ja näinhän se vaan on. Ruutu ajalta odotetaan pakoa arjesta,pakoa harmaasta päivästä ja inspiraatiota sun muuta.  Toki löytyy blogeja joiden suorasukainen kirjoitustyyli arjesta saa lukijan samaistumaan samoihin fiiliksiin joita kirjoittaja kokee. Ja sekin on hyvä!

Törmäsin sattumoisin töissä pukuhuoneessa keskusteluun, jossa puhutiin blogien vaaleanpunaisesta arjesta. Ja siitä kuinka mahtavaa olisi joskus kiukun puuskassa päästellä kaikki se kiukku tekstin muodossa tänne. Mitähän lukijat meinaisivat? Voisi olla hiukan katuvainen olo sitten kun se kiukku laantuisi. Itseäni alkoi myös huvittamaan kun muistin kuinka paljon olin näpsinyt lähipäivinä vaaleanpunaisia kuvia! :D

Muutamassa kuvassa näkyy söpö virkattu matto, jonka tein tytön toiveiden mukaan. Laitan siitä parempia kuvia seuraavaksi. Pikku hiljaa alkaa varmasti käsityöjutut vaihtua planttuhöpinöihin täällä blogin puolella...jos mietitte :)


2 kommenttia:

  1. Nojoo arki on kaikilla, mutta joskus näyttäytyy vaaleanpunaisia päiviä. Ihan normaalia, niistä vain täytyy iloita. Kaikilla sama juttu, elämä ei ole yhtä juhlaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ole yhtä juhlaa ei. Itselläkin on niitä päiviä kun blogien/somen vaaleanpunainen arkihöpötys nostaa enemmän karvat pystyyn..mutta harvemmin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...