torstai 28. tammikuuta 2016

Villasukka Talvisukka-haasteen tapaan


Hups, jo torstai! Sitä ei kai lueta enää alkuviikoksi. Lupasin viime kerralla, että heti alkuviikosta päivitän mitä olen saanut puikoilla aikaiseksi liittyen Talvisukka-haasteeseen. Sopivan bloggaustahdin löytäminen ja sovittaminen arkeen on välillä jokseenkin hankalaa ja kyllä se nyt vaan niin on, että tästä blogin päivittämisestä täytyy karsia ensimmäisenä jotta muut asiat saadaan ruotuun.

Alkuviikko vaati töissä ajatustyötä sen verran paljon ettei aivokapasiteettia riittänyt enää iltaan. Pari viimeistä iltaa on sitten mennytkin hartiat korvissa, silmät ristissä ja liki sormet verillä tehden tätä kuvissa näkyvää sukan vartta. Kyse on tyystin ihan pakkomielteestä sen positiivisessa merkityksessa ;)

Viime keväänä taisin viimeksi tehdä kirjoneulontaa tuolla pilven reuna-kuviolla, klik!  Kirjoneulonta vaatii keskityymistä ja  sen tekeminen tuntuukin nyt vaihtelulta. Olen myös yrittänyt valita neulontatöihin hieman vieraampia värejä joita ei usein tule käytettyä. 

Tarkka silmäiset voivat bongata uuden kasvihankinnan uusien kaappien päälle. Aika varma valinta. Ja vielä puuttuu se jokin juttu kaappien päältä, en vaan tiedä mikä! 

Meillä onkin nyt useampi päivä vapaata, jei! 
Sulla on huomenna perjantai :) Jee sille! :)

2 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää sinunkin sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nyt on eka valmis, vielä kun saisi toisen pikana valmiiksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...