maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tuplasti juhlia ja tuplasti onnea


En saa jostain syystä nyt puettua ajatuksia kunnolla sanoiksi. Johtuuko sitten pienestä helpotuksesta kun juhlaviikonloppu onnistuneesti takanapäin :) 
Meidän perheessä sattui tälle vuodelle kahdet hieman tärkeämmät lukemat. Vuosi sitten sain parhaimman synttärilahjan ikinä <3 Ja tämän vuoden lahja tulee kovana kakkosena ;)
 En ole koskaan juurikaan juhlistanut isommin aikuisiällä syntymäpäivääni; No se asia korjattiin tänä vuonna!! :D

Ykkös juhlakalu oli kuitenkin meidän pikkuisin jota juhlistimme sunnuntaina :) <3




Terassi oli sunnuntaina valmiudessa mutta mustat sadepilvet nousivat taivaalle hurjaa vauhtia juuri kun vieraat olivat saapuneet.





Mekko BikBokista

Kaksiin juhliin oltiin leivottu useamman viikon mittaan pikkuapurin kanssa. Sunnuntain mansikka-täytekakku oli mielestäni onnistuin tekele! Voiko mansikka-täytekakku olla pettymys koskaan!? 


Prrrm,prrrm huristeli auto kakkuun.
Pioni ystävältä <3



Bebee-leivokset ja malttamaton herkuttelija :)


Ja sitten se toiseksi paras syntymäpäivälahja ikinä! Sisko sai lahjaksi pari vuotta sitten mieheltään lähes samanlaisen ja siitä asti olen enemmän tai vähemmän haaveillut vastaavasta. Pihakiikku kuvia siis varmasti tiedossa! :)






Perjantaina oli pimujen ilta ;) Silloin tarjolla oli itsetehtyjä hampurilaisia ja jälkkäriksi tartalletti. Jälkimmäinen ei vakuuttanut itseäni lainkaan mutta maistui vieraille.




Hampparisämpylöiden ohjeen löydät tästä. On valehtelematta parhaat sämpylät ikinä ja vaivansa arvoiset! Kaupan hampparisämpylöitä meillä ei enää nähdä.
Hamppareiden täytteenä oli naudan jauhelihapihvit, cheddarjuusto,salaatti,sipuli,tomaatti,ananas,paprikamajoneesi ja tietty Maailman paras hampurilaiskastike pihviä maustamassa. Nam!



Lauantain tunnelmaa
Kengät Gudrun Sjöden (synttärilahja mieheltäni)



Leppoisia kesäpäiviä kaikille! 
Luvattu sateinen viikko; 
aikaa elpyä koska sitten luvattu vihdoin HELLETTÄ!! 
Jee! B) 














2 kommenttia:

  1. Ihana mekko. Herkullisen näköiset eväät. Huippuja lahjoja. Kauniita kuvia. Jään mielenkiinnolla odottamaan, minkä värin keinun puuosat saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Keinua varten on ostettu maalit, ehkäpä viikonloppuna päästään maalaamaan!
      En malta odottaa etttä pääsen siihen kiikkumaan ja nauttimaan lämpmästä kesäillasta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...